Jump to content

Asbjorn Knutsen

Members
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kanskje det er mulig å bruke/konvertere endel av flyplass bygninger, bruer osv fra fsx/p3d til msfs2020? Har ikke peiling på dette selv, bare en tanke.
 2. https://flight-sim.org/filebase/index.php?filebase/41-aerofly-fs-2/ Det består av flere pakker, mener det er 11 hvis jeg husker rett.
 3. Jeg bruker nu mest tid med AFS 2 og endel av det blir i nedlastede Lofoten som er flott. Det dekker også Narvik, Harstad og Andenes og flyter fint på min gamle pc ☺
 4. Takk for info Gunnar. Jeg har kun brukt AFS2 siste året og er fornøyd med den. Venter spent på helikopteret som skal komme snart. Har ikke prøvd Areoscenery enda, får se når neste versjon kommer. Utvikleren vurderer også å legge til en "create mesh" funksjon, håper han får til det. Vet ikke om det finnes freware mesh for Norge som kan brukes i AFS2? Det er vel ikke mesh default nord for 60 grader. Jeg har ikke kunnskap om hvordan dette skal gjøres men håper det kommer noe for Norge etterhvert.
 5. Ser flott ut. Har du fått til noe mesh for Norge? Er photoscenery fra Google, Bing eller noe annet?
 6. Norving paint står høyest på min ønskeliste ;D
 7. Fine bilder. Lovlig seint med gear og flaps, he he
 8. Flotte bilder Ernst! Ja Andrew gir oss hele tiden masse snadder, utrulig hvor realistisk mange flyplasser har blitt
 9. Er dette med P3D v2? eller fungerer Aerosoft sin F16 I P3D V2?
 10. Flotte bilder Ernst Jeg har slått av skyggene fra skyene i P3Dv2, syntes de var litt kunstige. Husker ikke hvordan men det er et valg i innstillingene.
×
×
 • Create New...