Gå til innhold

Asbjorn Knutsen

Members
  • Innholdsteller

    145
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Asbjorn Knutsen's Achievements

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Stokmarknes og Båtsfjord har jeg, synes de er fine. Brua nær ene enden av rullebanen er også med, i Stokmarknes pakka.
  2. Dette er flott så langt, kjenner meg godt igjen👍 håper du fortsetter 😃. Litt ujevn taksvei ved inngang til rwy 06, men det duger. Er det mulig å legge til ils på 06, eller er det "hardcoded" i msfs?
  3. Går det an å lagre google data på harddisken, som det går med bing data(med innstillinger i menyen til MSFS). Husker ikke hva det heter, cache kanskje?
  4. Auto land fungerer ikke som det skal enda. Det er best å koble bort ap 1-2 nm før rullebanen, og fly manuelt resten. Ellers hjalp det for meg å sette nulll zone til ca 8% på roll(aileron)kanalen(for joysticken), under sensitivity trur jeg det het. Da roet flyet seg på ap og følger ruten mye bedre. Modden fra flybywire teamet er et must, og blir oppdatert gjevnlig.
  5. Noen som har anbefaling på bra/best utpakkings program, free eller payware? Jeg har lastet ned 7-zip og winzip gratis/prøveversjoner men er usikker på om de fungerer skikkelig. Takker for tips ☺
  6. Takk for infoen! 👍 Jobber i helga så det blir vel søndag før jeg får testa dette.
  7. Takk får prøve det. Inneholder ikke Official alle ms flyene, er det greit å flytte de?
  8. Takk for begge svar. Jeg finner ikke noe galt med oppsettet mitt. Community mappen er riktig i forhold til UserCfg.opt. Allt er standard oppsett, samme som på min gamle pc. Simmen ser ikke addon filene jeg har lagt i Community mappa. Jeg har pakket ut addon med 7-zip og også prøvd med win zip, ingen forskjell. Hvordan får jeg forandret plasseringen hvor jeg legger addons, må det gjøres mens MSFS2020 installeres?
  9. Takk for raskt svar. Slettet Content.xml , men det ble ingen forandring. Stien i UserCfg.opt slutter i mappen før Community mappen. Prøvde å legge Community til i stien, det skulle jeg ikke gjort for simmen lastes ned på nytt igjen. Ja ja , kansje det virker etterpå 😯
  10. Som sagt, addon scenery lastes ikke etter at jeg kjøpte ny pc og lastet ned simulatoren på nytt. Jeg legger addon inn som før i community folderen, men simulatoren laster det ikke. Jeg skjønner ikke hva som foregår, det fungerte jo smertefritt på min gamle pc. Noen som har vært bort i samme problem eller har noen tips?
  11. Flott jobb du har gjort med denne flyplassen 👍. Er det en mulighet at du kan få lov til å bruke AON terminalen fra Andrew? Mener å huske at den er ganske lik virkeligheten. Bare en tanke ☺
  12. Alfa floor er vist i denne videoen https://www.microsoft.com/nb-no/p/microsoft-flight-simulator-standard-preorder/9nxn8gf8n9ht?activetab=pivot:regionofcompareeditionstab
  13. Det kan være "alfa floor" protection du har opplevd. Har du for lav airspeed og kommer i nærheten av stall speed vil flyet gi full gass, max TO thrust.
×
×
  • Opprett ny...