Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Ser strålende ut! For et comeback dette ser ut til å bli!
 3. takk for linking til video. Det ser jo helt mindblowing ut og jeg ser ikke noen grunn hvorfor dette ikke skal ble en sim for oss cockpitbyggere enda. Simmen vil jo da kun bli det visuelle slik som P3D er i dag og det vil overraske om ikke det gis muligheter til integrasjon slik FSUIPC og den mer moderne SimLink via .Net gjør. Det med skyene som dannes og oppløses ser jo nesten helt naturtro ut og enda er utviklingen helt i startfasen. DErsom det ikke bare er ren animasjon men faktisk dannes pga fukt, temperatur osv i et større økosystem vil det være nybrotsarbeid. Nei, her var det mye å ta tak i og å følge med på i månedene som kommer. So far - soooo good
 4. Trenger ikke registrere deg for å se hva som skjer. Jeg så denne på Youtube i går. Ganske interessant egentlig. 🙂
 5. Dette er nok desverre en utvikling vi får mere og mere av,samt att att det ikke lengre blir mulig å kjøpe bare en lisens men blir avhengig av betalingsabbonemang i tillegg.Dette kan nok bli en bra sim,men blir nok aldri noe som er aktuelt for cockpitbyggere å bruke.Der er det nok P3D og XP som er aktuelle og pr.i dag har P3D fortrinnet.
 6. Prøvde å registere meg som "insider", men må akseptere at jeg deler info om alle mine kontakter + reklamemottak for xbox, så det er bare å glemme. Får se hva som lekker ut til andre fora underveis for å holde meg oppdatert
 7. Knapt brukt og 100 prosent som nye. Av mange regnet som de beste pedalene på markedet. Disse er i sort utførelse og har bremsefunksjon. Det følger med ekstra kam og sett som gjør at det mulig å justere avstanden på pedalene. Ingen bruksmerker. Har original eske slik at de kan sendes. Får ikke satt inn bilde her, men sender selvsagt det ved interesse. Pris - 3000 kroner. Eventuell porto tilkommer.
 8. https://www.flightsimulator.com/august-15th-2019-development-update/ Det ser ut som det skjer ting.
 9. TIL SALGS MCO-Pro kr 4000,- EFIS kr 1400,- Rudder pedals Yoke kr 400,- Trottle kr 300,- Radiostack COM 1/2 + NAV 1/2+squawk ++ kr 2000,- Kjetil Kristensen Mob.: 99103848 Mail Kjetil@grannesvvs.no
 10. Earlier
 11. https://www.vg.no/nyheter/i/rAek9e/italiensk-avis-biter-fra-et-norwegian-fly-regnet-over-italiensk-by?utm_source=vgfront&utm_content=row-6 Ser ut som Turbinblader som har regnet ned på bakken ja. Regner med de fleste Boeing kundene får kalde føtter og bestiller med GE motorer fremover.
 12. Hei. Selger ett pent brukt MSI GTX 970 grunnet oppgradering til 2K skjerm. Pris 800kr. Kan sendes.
 13. Forsatt til salgs. Utmerket Hotas for førstegangsbruk.
 14. Hvis den fortsatt er til salgs så er jeg interessert
 15. Oppdater ORBX Central til 4.0.4
 16. Ønsker å kjøpe en TQ6 Advanced Throttle Quadrant.
 17. KJØPT Sent from my iPhone using Tapatalk
 18. Med andre ord så lages da en ny path til effektene, trolig via en enkel xml fil, som jeg selv lenge har brukt for å flytte alt ut av P3D. Med andre ord kan jeg da (endelig) slette alle addon effekter fra P3D, og ved neste reinstall, ikke et øyeblikk tenke på addons, da det bare er å smelle inn xml filene til alt som ligger på den separate disken. Med andre ord ta en P3D reinstall når som helst, uten det vanlige kjøret som tar minst en uke. Alt scenery og AI på separat disk, og jeg bare smeller inn xml filene. Uten dager og uker med ORBX nedlastinger. All good.
 19. NEI ikke noe fra effects flyttes. Central lager kun en NY effects folder så du har dobbelte filer.
 20. Jo takk, men når du sier fra P3D folder, innebærer det at effekt filer og flyttes? Bare sånn at jeg får det inn med skjeer ;-)
 21. NYE Central flytter KUN filer fra P3D/ORBX folderen, ikke noe annet. Har sjekket. Jack
 22. Får håpe at da flyttes effekter og ut av main P3D folder, som med AIG's OCI og Matrix (for militærtrafikk). Kommer uansett ikke til å teste dette før P3D 5 er ute, og planlegger full Windows reinstall i samme slengen.
 23. Litt mere om virkemåte thanks all for your comments and suggestions so far! Keep them coming! I answered this question a little earlier - there will be a "migrate to library" button which will move products out of the simulator without re-installing anything:
 24. Nå kan en legge ORBX på annen disk enn simmen (hd/SSD*) hvis ønskelig og det kan jo være en fordel da simmen vil starte fortere når ikke simdisken er så full 😉 https://orbxsystems.com/forum/topic/177272-orbx-central-has-now-been-released/
 25. Kjøper den gjerne for 1000,- inkl.frakt, hvis du fortsatt har den. 41204669, send P.M
 26. Tenker 1000,- bør være okei. Frakt kan jeg stå for.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...