Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Jeg ser skikkelig frem til dette og tror vi har noe meget bra i vente. Håper at det blir en simulator der man slipper all tuklingen med alskens programmer og AddOns for å få en brukbar opplevelse. Er også drittlei maskinvaregaloppen. Jeg tror MS har forstått alt dette og derfor blir det nettbasert slik som mange andre høykvalitetsspill er. Det lille som er fremvist foreløpig ser jo supert ut i hvert fall.
 3. August 22nd, 2019 – Development Update POSTED BY: MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR TEAM Say less, do more. August has been busy month for the team! We continue to make great progress on the Tech Alpha build, Feature Discovery Series, and many of the other exciting things we are working on for release in September and October! 3rd Party Progress Update – We expect to release the first rev of plans and partners in October. Phase 1 – Outreach and Engagement (in-progress) Phase 2 – Code and Content Integration (in-progress) Phase 3 – Content Release Timeline (kick-off) Head into the Insider area if you’d like to check out 3 new screenshots from some previous builds. In the meantime – Philosophical Question If a tree falls on a sloped runway but there is no one there to see it, is the runway still sloped? Answer: We hope so, because we’ve got curved/sloped runways in the next iteration of Microsoft Flight Simulator. Next update on August 29th!
 4. Yesterday
 5. Der tror jeg du tar feil. "Out of the box" ser jo dette ut til å komme i en ny standard uansett, men 3. parts utviklere vil levere addonds som gjengir virkeligheten på en helt annen måte og i et detaljnivå default flyplassene ikke vil holde. Tipper igjen at simmen vil komme med et par høykvalitetsflyplasser inkludert, og en av disse vil naturligvis være Meigs Field.
 6. Last week
 7. Vel under tvil at microsoft er intressert i cockpitbygger miljøet. men mistenker at dette spillet vil ha god grafikk og ingen addons. Visst de ikke vil teste dovetail varianten med massevis av ekstra fly av det jeg kaller lavbudsjettklassen. carenado sine fly feks(ingen fly med pmdg/ixeg/flightfactor systemer). Kan vel nevnes at majoriteten av markedet ikke kjøper dyrere fly fra pmdg og lignende.
 8. Tenkte jeg skulle prøve med Nvidia RTX Titan, crappy grafikk men 2000 fps he he.
 9. En annen ting er dette med SDK og 3. parts addon. Når dette er utgangspunktet, og videoene ser jo unektelig ut til å være ingame, hvor ender det da når utviklere som ORBX, Aerosoft og alle de andre (og sikkert nye) selskapene lærer seg gode teknikker og gjør ytterligere forbedinger på alt fra environment til teksturer?
 10. Jeg synes det ser lekkert ut, men det blir spennende hvor kompromissene kommer for å få dette til å flyte. Har ikke hatt en flysim med skikkelig flyt siden FS9 - og det var først mange år etter at den var kommet på markedet. Jeg gleder meg uansett. Har gått lei av både Aerofly og P3D og er klar for noe nytt nå.
 11. Jeg syns det er rart om en nysatsing fra MS skal basere seg på innkjøpt motor. Syns også landskap og skyer ser anderledes ut i de små snuttene ver er vist enn fra Unigine, men foreløpig blir dette kun synsing og spekulasjon fra min side ser uansett frem til masse spennende nyheter og det er helt klart at de har lagt noen koner i markedsføringsteknikk slik som de bygger opp PR-planen ut mot oss brukere.
 12. Vel simulere hele verden. og i tilegg ha kapasitet igjen til kompliserte fly. det er jo det som har vært problemet med ytelse på nåværende flysimulatorer.
 13. Tilfellet noen ikke har sett før. Skyene ser i alle fall bedre ut enn FSX og detaljenivå på bakken er der. Problemet er at det ser ut som de benytter Unigine engine, om så tilfellet ser jeg ikke hvordan de skal klare å simulere hele verden på en gang. Eksempel fra Unigine:
 14. Det er vel som med alt annet, gode detaljer innenfor en hvis radius, hvis ikke blir det mye å rendre og da kværker du de fleste pcene. Men det så temmelig flatt ut selv nært (les: øya i bakgrunnen), kvaliteten på ortho vist på bildet, kan også fåes i andre simulatorer. Vannet ser dog bedre ut på filmen.. Får bare håpe de holder progresjonen med nattlyset også slik som vist her fra KittyHawk
 15. Detaljnivået er tidligere usett og la oss håpe det gjelder rund baut, ikke bare eyecandy på minimum av område kun for showoff 🤞
 16. Earlier
 17. Ser strålende ut! For et comeback dette ser ut til å bli!
 18. takk for linking til video. Det ser jo helt mindblowing ut og jeg ser ikke noen grunn hvorfor dette ikke skal ble en sim for oss cockpitbyggere enda. Simmen vil jo da kun bli det visuelle slik som P3D er i dag og det vil overraske om ikke det gis muligheter til integrasjon slik FSUIPC og den mer moderne SimLink via .Net gjør. Det med skyene som dannes og oppløses ser jo nesten helt naturtro ut og enda er utviklingen helt i startfasen. DErsom det ikke bare er ren animasjon men faktisk dannes pga fukt, temperatur osv i et større økosystem vil det være nybrotsarbeid. Nei, her var det mye å ta tak i og å følge med på i månedene som kommer. So far - soooo good
 19. Trenger ikke registrere deg for å se hva som skjer. Jeg så denne på Youtube i går. Ganske interessant egentlig. 🙂
 20. Dette er nok desverre en utvikling vi får mere og mere av,samt att att det ikke lengre blir mulig å kjøpe bare en lisens men blir avhengig av betalingsabbonemang i tillegg.Dette kan nok bli en bra sim,men blir nok aldri noe som er aktuelt for cockpitbyggere å bruke.Der er det nok P3D og XP som er aktuelle og pr.i dag har P3D fortrinnet.
 21. Prøvde å registere meg som "insider", men må akseptere at jeg deler info om alle mine kontakter + reklamemottak for xbox, så det er bare å glemme. Får se hva som lekker ut til andre fora underveis for å holde meg oppdatert
 22. Knapt brukt og 100 prosent som nye. Av mange regnet som de beste pedalene på markedet. Disse er i sort utførelse og har bremsefunksjon. Det følger med ekstra kam og sett som gjør at det mulig å justere avstanden på pedalene. Ingen bruksmerker. Har original eske slik at de kan sendes. Får ikke satt inn bilde her, men sender selvsagt det ved interesse. Pris - 3000 kroner. Eventuell porto tilkommer.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...