Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. I går
  2. På tilbud hos proshop.no nå. Hele 3.66% avslag ! Løp og kjøp !!!! 😁
  3. Denne uka slapp endelig Heatblur sin etterlengtede F-4E Phantom II-modul til DCS, og her kommer virkelig uttrykket "den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves" til sin rett - for her har de virkelig overgått seg selv, og satt standarden. Detaljnivået er virkelig helt vilt, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Phantomen føles nærmest levende der ting i cockpiten rister og vibrerer, mens Jester kommenterer fra baksetet.
  4. I alle dager...trodde nettilgang var et krav. FS2020 på disk må jo være simple greier inntil man har nett...
  5. Etter det jeg har forstått leveres faktisk MS2020 på disk enkelte steder i verden. Jeg skjønner heller ikke hvorfor 🤔.
  6. Logg først ut av MS Store og deretter inn igjen. Åpne Xbox appen og sjekk at du ikke får feilmelding der. Det holder ikke å bare sjekke at du er logget inn. Denne metoden fungerer hos meg.
  7. Av ren nysgjerrighet, hvordan kan det i det hele og store komme opp en beskjed om å sette inn spilldisk? Trodde det var avskrevet for lenge siden når FS2020 ble programmert og FS2020 blir vel neppe levert på DVD?
  8. Er det Micro$oft som står bak dette herket med spilldisk? Er logget inn både på MS Store og Micro$oft men samme resultat. Er det noen oppdatering jeg ikke har gjennomført? Begynner egentlig å bli lei disse oppdateringene. Minner meg litt om da jeg selv var programmerer: Feil rettet - ny feil komme!
  9. nåværende med at hornet er kansellert og rafale er kun søndag sier litt.
  10. Samme her. Skulle gjerne hatt en Caravan og King Air i samme kvalitet som TBMen og evt. Duke.
  11. Siste uke
  12. Høres super ut. Bare det var mig. Men det går da an at flyve, så med lidt mere tålmodighed bliver det vel fikset for de fleste af os?😅👍
  13. Synes jeg merker stor forskjell. Ingen tegn til "stutter". Alt på Ultra, 60 fps steady i 2d (50% av monitor som er 120), 45 fps i VR (50% av 90 i Virtual Desktop). FSLTL på med sånn passe med fly på ENGM. Alt flyter kjempebra. Kjører DX 12, og har hatt problemer med texturer på ENGM tidligere, så ingenting til det nå. Ingen problemer med addons som jeg kan se til nå. 1.37.18.0 får en stor tommel opp av meg.
  14. Skulle ønske Black Square oppdaterte deres tidligere maskiner til samme standard. Duke'n er sikkert fin den, men jeg bygger en King Air cockpit så da er jeg låst til den. 😂
  15. Flere som har testet denne? Har blitt en av GA favorittene i min hangar!
  16. Ingen endring fra siste beta'n, fortsatt 1.37.18.0
  17. Update er kommet bare å logge seg inn i simmen
  18. Ja enig....tror det er en god idé slik at man får en oversikt over omfanget. Har man godt grunnlagsmateriale og det ikke er så mye som skal modelleres osv, kan det gå relativt raskt å sette sammen noe...:)
  19. Du kan jo legge ut litt bilder her fra flyplassen så kanskje noen tar på seg oppdraget.
  20. Hei, Er det noen som kunne bistått med å lage et scenery for Rakkestad? Jeg kan bistå med bilder, målinger og annet som det måtte være behov for da jeg har mitt fly stående der. Mvh Espen
  21. Blacksquare Duke turbo er også veldig bra, hva synes folket om den?
  22. Sett inn spilldisk problemet dukker opp med jevne mellomrom. Hos meg løser det seg enkelt ved at jeg logger ut av MS Store og logger inn igjen. Faststart oppsjonen tar bort flash screens fra Asobo og Blackshark, ellers finner jeg at det er lite å hente. Sparer kanskje 10-15 sekunder.
  23. Jo, men den King Air'n deres er ikke på samme nivå som f.eks TBM 850 fra samme produsent. For min del ble den avinstallert da den manglet elementær motor simulering som er særegent turboprop maskiner. Ellers en del småting her og der. Håpet lenge at dem oppdaterte den til iallfall samme nivå som TBMen, men det ser dårlig ut. Kommer helt an på hva du er ute etter og hva slags erfaring du har fra før. Personlig ville jeg heller gått for TBM850 eller PC-12 til SWS. Skal du ha autentisk turboprop simulering i MSFS så er det FSR500 som er tingen. Den er spot on og har custom motor simulering av PT-6 motoren som brukes i mange turboprop maskiner.
  24. Dette med at FS2020 vil ha satt inn spilldisk løste seg ved at jeg logget inn på Micro$oft-kontoen. Dette har aldri vært nødvendig før. Noe nytt? Og takk for tips om mange flotte ikoner!
  25. Du bør nok ta hensyn til hva Black Square egentlig har gjort i dette tilfellet. De har som beskrevet foretatt en "Steam Gauge Ovehaul" av MSFS default King Air 350. Bare så det er nevnt.
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...