Gå til innhold

Norway Flyin


Bobbo

Anbefalte innlegg

Da var de aller fleste posisjoner betjent. Nå er det bare Flesland og Sola TWR som ikke har betjening. Dette betyr at det blir full ATC-dekning i hele Sør-Norge på søndag kveld.

Nå er det bare opp til dere som piloter hvor mye trafikk det skal bli. Det hadde vært morro med noen tilbakemeldinger fra pilotene slik at vi kan få dannet oss et bilde av hvor mange det blir.

Minner også om at det er ATC-dekning på også de små flyplassene slik at her er det muligheter for å fly også med de minste flyene og til plasser man ellers ikke besøker så ofte. Benytt sjansen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når blir den neste runden ?

Jeg kan godt stille som ATC ,men må først lære litt om hvordan man bruker det ? Er det en webside som kan gi meg litt opplæring ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et godt råd til deg, Georg: Tren deg en god del før du er ATC under et flyin, for da er det hektsik. Ver med på et par treningskvelder og slikt, all info om treningskvelder og annet som du trenger finner du på www.vaccn.org

Og et STORT tips. Du BØR ha prøvd å fly online en del før du prøver deg som ATC, for når du er pilot kan du bare spørre ATCen visst det er noe du lurer på, men det virker litt dummt visst ATCen spør om hjelp fra piloten. [image]images/icons/wink.gif" border="0[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...