Gå til innhold

Espen Søderstrøm

Members
  • Innholdsteller

    452
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Espen Søderstrøm

  • Bursdag 28. nov. 1985

Espen Søderstrøm's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg ser ikke helt alt oppstyret med det der.. Jagerne fløy jo bare forbi, de sirklet jo ikke akkurat rundt Cessna'et og snisset de. Hadde vært noe annet om de hadde stupt mot det og mer eller mindre latet som de var i kamp med det.
  2. Hei! Mor snakket med en reisebyrå-fyr fra BONUS-reiser idag. Han sa at de reiste med NOVEL AIR. De bruker visst MD-83 og A320. Jeg har ikke hørt om dette selskapet før og fant det ikke på airliners.net heller. Noen som har kjennskap til det? Jeg trodde først han mente Novair, men han stavet det til Novel Air
  3. Jeg likte logoen, men "Cost" skulle ikke vært i grått. Ellers var den bra
  4. Skal dette være positivt? Du vet at du bare ødelegger mer for deg selv sant?
  5. Hvorfor bry seg om hva andre syns? Vær stolt av den du er!
  6. Noen som vet om en siden hvor man kan lære morse?
  7. Litt mer info.. British Airways rute 771 til London hadde avgangstid 08.35 fra terminal 2 på Arlanda nord for Stockholm i går. Men det lettet aldri. Da den engelske piloten kom for å fly Airbus A320-flyet, ble personalet ved innsjekkingsskranken mistenksomme. De mente at piloten luktet sprit og tilkalte politiet. - Da patruljen kom frem til flyet var piloten i cockpit og hadde begynnt å kontrollere instrumentene, sier Yvonne Thornestedt ved Arlanda-politiet til Expressen. I avgangshallen stod 79 passasjerer som ennå ikke hadde rukket å gå ombord. Taus pilot Politiet kjente på pilotens pust at han luktet sprit og bad ham blåse i et alkometer. Han nektet først, men etterhvert ga han seg. - Blåseprøven viste 0,2 promille. Det ble også tatt en blodprøve av mannen. Resultatet av den vil være klart om noen dager, sier Marianne Ramel ved British Airways til Aftonbladet. Flyselskapets engelske talskvinne, Gwen Jones, sier til nyhetsbyrået TT at de ser svært alvorlig på hendelsen. I politiavhør har piloten sagt at han hadde drukket en del kvelden før avgang. - Men han vil ikke si hva slags sprit det var, sier Thornestedt. Piloten ble tatt ut av tjeneste og fikk flyforbud umiddelbart etter at svensk politi løslot ham. Han er mistenkt for brudd på luftfartsloven. Lørdag ettermiddag ble han fløyet til England, der British Airways nå har startet intern gransking. Skrekkslagen De 79 passasjerene måtte vente over tre timer før flyselskapet fikk innkalt en ny pilot. - Det ble ikke gitt noen forklaringer, vi fikk hele tiden beskjed om at forsinkelsen skyldtes tekniske problemer, sier passasjeren Hans Svensson (58) til Mail on Sunday. Den britiske avisen møtte passasjerene da flyet landet på Heathrow i London. Først da fikk de beskjed om årsaken til forsinkelsen. - Jeg blir skrekkslagen ved tanken på hva som kunne ha skjedd med en full pilot på flyet, sier Svensson. Skandale For noen år siden avslørte en TV-dokumentar at British Airways-ansatte hadde vært beruset før flygning. 11 piloter og tre flyvertinner fikk sparken etter avsløringen. - Vi har en nulltoleranse når det gjelder alkohol for piloter og kabinpersonale. De får absolutt ikke drikke alkohol de siste åtte timene før en flygning. Døgnet før flygning skal de drikke med måtehold, sier talskvinnen Gwen Jones.
  8. STOCKHOLM: En pilot i selskapet British Airways ble stanset av politiet på Arlanda flyplass utenfor Stockholm lørdag på grunn av promillemistanke. Det britiske flyet skulle ha tatt av ved 08.30-tiden lørdag morgen, men passasjerene måtte vente i tre timer til selskapet kunne stille med ny kaptein. For noen år siden fikk 11 flygere sparken i British Airways, etter at en TV-dokumentar hadde avslørt at besetninger inntok for store mengder alkohol før avgang.
  9. Fra VG.no (bra avis valg eller, Helge? ) To personer omkom da de falt ut av et Air France-fly som var på vei inn for landing i Shanghai torsdag. De to uidentifiserte mennene traff et hus. Flyet kom fra Paris. En foreløpig undersøkelse tyder på at de to hadde hoppet ut av flyets bagasjerom, men de kan også ha falt ut da hjulbrønnene åpnet seg før landingen. Kommer sikkert mer info om dette senere.
  10. Bruker du to seter ser jeg ikke problemet med å måtte betale for begge, men hvorfor bruker dere ordet feit? Det er sikkert vel så krenkende som å måtte betale dobbel pris. Prøv å hold dere til overvektig. Uansett hvilken situasjon dere kommer opp i (utenom når dere skal tøffe dere for gjengen/klikken/homies'ene) er overvektig det desidert beste ordet å bruke på folk som har for mye av (noen vil si det gode) fett på kroppen.
  11. Dette skriver svenske Aftonbladet: For første gang siden 1996 økte antall dødsfall i flyulykker i fjor. 1022 mennesker omkom i 2002, mot 778 i 2001. Antall ulykker som krevde menneskeliv økte også, fra 33 til 40. I denne statistikken inngår ikke små privatfly. Til tross for denne økningen skal flysikkerheten ha blitt forbedret. Flysikkerheten var høyest i Europa og i Nord Amerika.
  12. Hvorfor ikke? Du oppnår jo mange ting med det. For det første får du sikkert navnet ditt på Tv (animasjonen laget av...) som du kan bruke igjen senere om du vil jobbe innenfor den bransjen. Du får også en god følelse av at noe du har laget er velykket. Dessuten gjør du noen glad og det er vel takk nok i seg selv? Ihvertfall for en "amatør" animasjon som bare tar deg en time eller to som du sier. Det er ikke særlig mye av en hel dag. Hvorfor absolutt kreve penger eller en bløtekake? EDIT: Og mye ros som Geir sier. Han har skjønt det!
  13. Synd at det er blitt slik i dagens samfunn at man ikke kan spørre om en tjeneste uten at det skal kreves en form for belønning.
  14. Har noe peiling på hvor det finnes flere seilflyvideoer? Helst som viser takeoff og landing =)
  15. Vil tro at dette står i legepapirene? God helg ja
×
×
  • Opprett ny...