Gå til innhold

Onfinal Kirkenes released!


Anbefalte innlegg

Spennende prosjekt. Dersom noen kan komme med tilbakemelding på om de har gjort noe med området rundt selve flyplassen og Kirkenesområdet generelt så hadde det vært fint. Er det ett sted som ser fælt ut fremdeles, så er det Kirkenesområdet, med høye spikes dårlig oppløsning på bakketeksturer og alt for mange trær...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal fly dit litt seinere i dag, så kan jeg komme med et mini-review. De skal ha gjort en del med terrenget i området, men meg bekjent er det kun flyplassen som er laget.

Når det gjelder vinduer og night-textures så er vel dette "Onfinal" standard, verken bedre eller dårligere enn deres andre produkter. Synes de kunne gitt litt interiør et forsøk for å få litt mer liv på terminalen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen grundig test her men hvertfall et lite skjermbilde av rullebanen i snøen. Definitivt en godkjent ENKR, kanskje ikke til standarden mange andredevelopers har men mer enn godt nok for 99% av oss her. Usikker på hvor riktig bakkemarkeringer og sånt er. Folk får nesten bare prøve selv! 5961d503a587bc6c410b00e0071c7597.jpg

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...