Gå til innhold

Ingeniørkunst


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Og da handler det ikke om Cessna 182 eller om Framnes flyplass,  men Hålogalandsbrua utenfor Narvik.  Det skal heller ikke handle om de som har konstruert og bygger den virkelige brua,  men om Andrews rekonstruksjon av denne brua  ;) .  Egentlig burde det handle om Andrews ustoppelige tilførsel av norske bruer generelt,  men det ville ta både dager og uker for å presentere.  Æ var egentlig på utkikk etter store malmskip,  som var på vei til eller fra Narvik,  men endte med å sirkle over og under Hålogalandsbrua.  Dette gigantiske byggeprosjektet er også imponerende i P3D3,  og først når man flyr nært nok ser vi hvor detaljert og nøyaktig arbeid som er lagt ned i dette sceneryet !!  Brua føyer seg perfekt inn i landskapet på begge sider av fjorden,  og biltrafikken kjører til og med på riktig side av veien .  Igjen må æ ta av meg furuhatten for fantastisk utført arbeid  :)

 

bru1.jpg

 

bru2.jpg

 

bru2b.jpg

 

bru3.jpg

 

bru4.jpg

 

bru5.jpg

 

Virkeligheten blir veldig nær,  æ har vært der,  så æ vet  :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må ganske sikkert bytte kabler siden, er jo ikke alt man kan vite på forhånd når den virkelige brua ikke er ferdig før i 2017. Muligens skal den veiskjæringen høyere opp også, men jeg har ikke høydeprofilen tilgjenglig. Og begge tårn skal få ny topp i rustfritt stål. Denne brua er forøvrig på FB, anbefaler å ta en titt der, masse luftige bilder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere kan gå helt inn i animasjonen.

 

Fyr opp P3D og få instrumentpanelet bort ved å trykke A. Slew så langsomt langs veien hele strekningen. Det er faktisk litt av en opplevelse, i forskjellig lys og vær. Prøv også å slewe langsomt opp langs tårnene. Da forstår man dimensjonene på en ny måte...for det tar tid dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Jepp, ingenting er så trist som å miste nok en flyplass... Framnes er jo en av de mest fantastiske kortbanene vi har her på berget. Vi får i det minste jekket ned disse kjepphøye Narvikværingene - for som alle vet - så har enhver plass med respekt for seg selv egen flyplass - og den bør ligge i sentrum! ;)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...