Gå til innhold

Mens vi venter på F-35


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Enda noen år før vi får se F-35 i norsk luftrom,  men i mellomtiden kan vi jo nyte freeware-versjonene til Dino Cattaneo .  Siste oppdatering funker utmerket i P3D2.4,  og jeg må si det er beundringsverdig av Dino å gi bort denne pakken som freeware.  Her får du alle versjonene, A, B og C,  og spesielt STOVL-versjonen er morsom å fly.  Æ lot fabrikk-teamet låne Bardufoss AB noen dager for å teste F-35 under norske forhold  ;D

 

a1.jpg

 

a2.jpg

 

a3.jpg

 

a4.jpg

 

a5.jpg

 

a6.jpg

 

a6b.jpg

 

a6c.jpg

 

a7.jpg

 

a7b.jpg

 

a8.jpg

 

a9.jpg

 

Reine helikopteret,  og det skal ikke store landingsflata til for å sette ned utysket.  I P3D er et av default-flyene Dinos F-35A,  men det er en litt eldre modell.  Denne har jeg erstattet med siste nytt fra Dino,  pluss  B og C modellene.

God helg  :)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem
Pass på å ikke hovre over bygninger

 

Sorry Andrew,  æ blåste av noen takplater på terminalen,  men så raskt som du oppgraderer bygningsmassen,  er det vel allerede på vei et nytt scenery  ;D .

 

Og ja,  Dino er utrolig dyktig med sine modeller,  så det lønner seg å holde et øye med nettsiden hans http://indiafoxtecho.blogspot.no/ .

Kan også anbefale :  F-14D ,  T-45C og den nye S-3B Viking .  Alle modeller som funker bra i både FSX og P3D2.  Den neste godbiten fra hans hånd er Aermacchi  MB-326,  og litt lenger ut på beddingen har han påbegynt Eurofighter Typhoon  ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Aahhhh, det var maskina si det ja! Det er noe med det at de gamle warbirdsa sikkert har mer "sjel" i cockpitutforminga enn de sjelløse moderne flya, menmen. Som de sier i Libresse reklamen, "man må følge med i tiden"! LOOL. ;D ;D :D;):)

 

Nei takk som byr. Digitale display ødelegger all morro. Gode gamle klokker og lukten av avgas er det som teller :) Ingen jetmotor som slår buldringen fra en stjernemotor, kanskje med unntak av Starfighteren som jo har lyd av en annen verden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...