Gå til innhold

Oyvind Sannerhaugen

Members
  • Innholdsteller

    29
  • Ble med

  • Siste besøk

Oyvind Sannerhaugen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Følger spent med! En stund siden jeg har hatt operativ flightsim på min egen maskin, så da er det fin reserveløsning å følge med på dette forumet, selv om man selvsagt skulle flydd litt selv :-)
  2. Veldig fin modell av et fint fly! Hadde vært ekstra bonus å få med pod'en under som bla inneholder radarantennene, men det er vel kun teksturene man kan endre regner jeg med..
  3. Fantastiske bilder! Heldig er den som har sett ham live, jeg har kun sett på youtube - han utførte jo tønne-roll mens han fylte et glass i cockpit, og gjorde vel også demonstrasjon av "Energy management" som han kalte det - dette inkluderte både roll og loop uten motorkraft.
  4. Fantastisk! Lysten til å blåse støvet av stikka og få tak i P3D øker vannvittig ved sånne shots! Takk!
  5. Hei! Jeg har fulgt med på flightsim.no omtrent siden starten, men så og si utelukkende som observatør. Jeg ikke maskinvare eller tid om dagen til FS, ei eller P3D - men jeg besøker rutinemessig screenshots-forumet her som reserveløsning - finner stor glede i å studere de bildene som blir lagt ut her. Det er da obligatorisk for meg å se alle innleggene til hr Furuhatt først, men han er heldigvis ikke helt alene om å legge ut fine bilder. Stå på dere som er flinke og legger ut bilder - jeg er sikker på at det er flere som meg som dessverre bare konsumerer og er litt for slapp med å gi gode tilbakemeldinger.
  6. Hei, Her står det litt om Kystverkets nye flotte fly http://www.tu.no/motor/2012/06/20/her-er-kystverkets-nye-oyne (BTW - Jeg er ikke helt nøytral siden jeg jobber i NSM med dette prosjektet)
  7. Maskinen landet for kort tid siden på 19L. Står parkert på cargo nå
  8. Er du flink med programmering eller 3D-CAD og kan tenke deg å kombinere dette med flyinteressen? I så fall anbefaler jeg en tur innom denne linken: Jobbanonnse på finn mvh Øyvind Sannerhaugen
  9. Jo, det er vel kanskje 18000ft TA som standard i FS2004 - jeg har ikke brukt så ofte AI ATC i FS2004 så det tenkte jeg ikke på. I virkeligheten er det lavere TA her i Norge, ser på kartene at det ligger på 6000 og 8000 fot. I USA/CAnada har de for vane å ha TA høyere; typisk 18000 som tydeligvis gjenspeiles i simulatoren. Dette var nå en digresjon, og svarer dessverre ikke på hvorfor spørsmålsstilleren ikke har match på sin høyde i flyet i forhold til hva AI ATC mener den er ;-)
  10. Husk at når du er over transition level skal du bruke standard trykk (1013). I motsatt fall vil du i praksis være på feil høyde, med mindre trykket tilfeldigvis er 1013...
  11. Dette er nok heller godt iscenesatt. Har hørt om lignende tilfeller da "deler" av flyet har falt av under oppvisning, til stor forferdelse for store deler av publikum.
  12. Hei, Akkurat nå står det 8 private BJ's på ENGM ved GA. En mulig forklaring er at det er fotballspillere som har spilt oppvisningskamp eller noe sånt. Uansett - nå er det mulighet bedre enn ellers å ta bilde av litt andre flytyper enn ellers her - for den som har godt kamera og er i nærheten. Jeg tok noen dårlige bilder med kompaktkamera gjennom nettingen i all hast, men har ingen site å poste dem på. Flyene kom visstnok i går, og skal nok dra i løpet av dagen. Det var visst ca. 11 stk her på det meste.
×
×
  • Opprett ny...