Gå til innhold

Dagens freeware


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

For de som besøkte denne siden http://indiafoxtecho.blogspot.no/ til Dino Cattaneo angående  T-45 Goshawk,  la sikkert merke til at han også jobbet med en F-14.

Denne er "bare" som beta,  men himmel og hav for en betakvalitet !!  Har hatt flere av hans tidligere versjoner i FSX,  men nå snakker vi P3Dv2,  og det var som en helt ny verden åpnet seg  ::) .  Flyr utrolig bra,  nydelig VC, grom lyd og silkemyke bevegelser .  Tok noen testrunder fra Edwards,  men nå må æ ut å finne et hangarskip  ;D .

 

fj1.jpg

 

fj2.jpg

 

fj3.jpg

 

fj4.jpg

 

fj5.jpg

 

fj6.jpg

 

fj7.jpg

 

fj8.jpg

 

fj9.jpg

 

fj9b.jpg

 

fj9c.jpg

 

God helg  :)

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Ja, dette bringer minnene tilbake til 80-tallet og "Maveric", "Goose" og "Iceman" :D

 

Utrolig bra freeware igjen fra Dino. Litt trist at denne ikke er i tjeneste lenger, men "flyfloraen" har jo blitt begredelig de siste årene... Ingen sak å være flykjenner hvis man legger nye flytyper satt i produksjon de siste 10 årene til grunn :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Akkh ja, det vrimler ikke med nye flytyper lenger,  slik det var på 50-60 tallet,  og snart kuttes også pilotene ut.....?!

 

bilde nr 7 er vel photoshoppa vel??

 

..... he he,  litt blura i shoppen,  men effekten er der når farten blir høy nok . Ikke hele tiden,  men i små blaff,  slik som i virkeligheten.  Skvatt litt i begynnelsen,  men det er faktisk ganske stilig når man ser det i rett vinkel  ;) .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem
Har du prøvd den i P3D?

 

Javisst Stein,  etter litt knoting og spekulasjoner fikk æ endelig AICarrier2 til å fungere i P3Dv2  :) .  Fikk også lagt inn USS Nimitz med full aktivitet på dekk,  så nå er det carrier ops så det holder......  nesten.  En del småproblemer må fortsatt løses,  men det går framover  ::)  Skal se om æ rekker å legge ut noen bilder i dag .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...