Gå til innhold

Fra scenerylabben


Anbefalte innlegg

  • Svar 94
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Denne terminalen blir med, selv om ikke alle veggene er korrekte. Gidder ikke være SÅ nøye. Flysiden ja, baksiden etter egen miks. Har forøvrig fikset flysiden, så alle 4 gater er nøyaktig der de skal være.

 

Jeg trenger et par bilder :smile:. Av sikringsbygget (det under tårnet). Har bilder, men de er veldig skakke, og jeg kommer ikke til å bruke timer på å forsøke å rette det opp. Trenger altså et bilde av dette bygget fra både flysiden, og fra baksiden. Bildene blir best om man *ikke* står nære og tar de, for da ødelegger vidvinkel hele greia. Bedre å stå litt unna, og bruke litt zoom. Har god erfaring med den metoden selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første gang jeg så animasjon og tegning av det nye tårnet, ble jeg forferdelig skuffa. Men nå er jeg solgt :grin:. De er ikke helt ferdige med the real thing, så jeg har lagt på foreløpige texturer. Lett å oppdatere når de er ferdige. Betongen kommer fra et bilde jeg tok under Grenlandsbrua for noen år siden.

 

Kjevik Final:

 

cny1.jpg

 

cny2.jpg

 

Da gjenstår det kun litt i Alta.

 

alta1-1.jpg

 

alta2.jpg

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, dette ser utrolig flott ut, Andrew :)

 

Har lekt meg litt med den nye midlertidige terminalen på Gardermoen. Det vil bli gangbro fra denne og over på den eksisterende innenlandsterminalen, fra gate 17.

 

gmopd.png

 

Om noen har gode bilder av denne, rop gjerne ut.. dette er laget av to bilder som ikke var spesielt gode til formålet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er litt for tidlig til at jeg selv bryr meg med denne greia. Kommer ikke til å løfte en finger før det garantert finnes shots jeg kan bruke til texturer :wink:

 

I mellomtiden har jeg prioritert å bytte glasset på terminalen (midtre delen), og å få til noenlunde bra night. Det som satt der fra før av var jo musealt :whistle:. Men så lang tid går det før noe blir gjort, når man aldri får gode nok shots...

 

Gm-N.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir fin den, Werner. Selv lager jeg ikke noe mer, uten at jeg vet jeg kan få tapeten på med en gang. Ellers bra du liker nattbelysningen. Satt og gruet meg til jobben, og så var den ferdig på 20 minutter. Jeg kaller den "foreløpig" likevel, da jeg vil ha layers i flere lag og se hva det kan føre til etterhvert. Det jobbes i 3D i Photoshop også, lengde, bredde og høyde :smile:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Farsund Lufthavn Lista, ja. Tårnet på bildet har litt feil høyder og bredder. Det har jeg fikset, og nå "sitter" perspektivet. Vet ikke om du ser det på mil hangaren i bakgrunnen, men jeg har tonet ned alle mil texturene ganske kraftig; de var en smuuuuule for lyse :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil Werner sin midlertidige terminal å se sammen med din ENGM, Andrew? Fint arbeid i alle fall :smile:

Jeg orker ikke flere alternative versjoner som gjengir byggestadier. Det gir nemlig noe uhyrlig med ekstraarbeid, og det er nok å gjøre med 36 flyplasser og 21 broer fra før av :wink:

 

Men når denne nye terminaldelen har kommet i bruk, kan jeg tilpasse Gardermoen til det (stenge gater og flytte parkeringer). Dette vil ikke bli lastet opp til filbiblioteket, men kun komme som en link her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...