Jump to content

Roar Midttun

Members
 • Content Count

  727
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roar Midttun

 1. Hei,og velkommen tilbake. Du kan legge til det du måtte ønske av scenery:)
 2. Denne har jeg fått melding av som solgt.Har vært i kontakt med hun som har lagt ut på Finn. Vet noen av hvem som har fått tilslag på denne.
 3. Er på descend nå til Flesland med SAS og just nu har jeg 39kn vind imot.Venter over 50 før man e på bakken;)
 4. Neste år e æ med:) Garantert. Dokker får ha en fin FSweekend:)
 5. Flightsimnorway anbefales da alt der inne e bedre til Norge hvis du flyr i Norge vel og merke.Og gratis:)
 6. Åååååh,herregud.....my bad.Godt. æ skal til optiker om et par uke;)
 7. Her setter du alt via fsx settings. Derfra velger du selv hvilken knapp som skal gjøre hva på yoke. Det samme med rudder og throttle. Håper du får til,hvis ikke kan jeg hjelpe imorn. Har du Teamviewer
 8. Hvilke klient bruker du? I FSinn tekster du via chat.I den nye Vatsimklienten Vpilot meldte jeg det er ganske likt:)
 9. Denne er mye lettere å bruke enn Fsinn syns jeg.Lydmessig er også stor forskjell.Hvertfall hos meg.Fsinn blir nok fjerna etterhvert her:)
 10. Den e grei,men hvordan legger jeg dette inn?
 11. Får ikke helt forståelsen av model matching. Kan nån hjelpe?
 12. Har fått FSInn opp å gå igjen:) Takk for tips:)
 13. Har fulgt alt nå,men ingenting fungerer.Får det frem når jeg gjør det som står i install.Uansett så får jeg ikke logga på. Banna bein:) Noen som kan hjelpe på Teamviewer?
 14. Takker,Gunnar. Har akkurat holdt på med problemet uten å lykkes. Skal prøve på det du foreslo imorra. Nå må man hvile:D Har forresten fulgt denne til punkt og prikke og ikke kjørt som administrator( der står at man ikke skal det]...... Så man skal det altså allikevel?
 15. Ok Fikk nå kluss med FSX.Kjørte repair på denne.Da måtte jeg legge FSinn inn på nytt.Når jeg satt i sving den FSInn jeg hadde ville ikke noen ting skje.Fikk beskjed at det mangla ei dll. fil. Da oppdaterte jeg FSinn til det jeg fant ut var siste update(2012 en gang mener jeg). Under installasjon av FScopilot får jeg en melding: "Your FSInn version is not compatible with this Fscopilots version! You will have to update FSinn Deretter denne: C:/Program Files(x86)FSFDT/FSCopilot/FSCopilot16.ocx Click to abort this installation Error in updating FSCopilot16.ocx.Quit all fsfdt software and retry Har prøvd endel ganger nå.Vet ikke mi arme råd:)
×
×
 • Create New...