Gå til innhold

henrik ludvigsen

Members
  • Innholdsteller

    85
  • Ble med

  • Siste besøk

Om henrik ludvigsen

  • Bursdag 03. jan. 1996

henrik ludvigsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. KONGE! gøy at det blir laget slike scenery's til Norges fineste by!
  2. siberia v2 er et bra headsett:) har hatt det selv, MEN,, et stort minus med det som fikk meg til og skifte til Logitech g35 er at det lekker veldig lyd. si at du skyper med en venn, han kan høre alt du hører, noe som er veldig irriterende for de andre. logitech g35 anbefaler jeg (selv-om ledningen er veldig krøllete), men vet ikke om det funker med pro clip ettersom jeg ikke bruker trackir
  3. hei:) jeg har det problemet at når jeg la inn nye aon så fikk jeg både default terminal og aon sin, 2 tårn ovs. hva skal jer gjøre?
  4. du er overlegent talentfull Andrew! takk for en slik modell av Kjevik:)) når blir Kjevik tilgjengelig for nedlasting?
  5. høres bra ut! likte spesielt at terminalen var lagd enda mer realistisk:) i forhold til tårnet, vill du lage modeller fra under byggningsprosessen? ville verdt perfekt:)
  6. siden Kristiansand er min hjemby (og Norges beste by) så er det en fryd og se den flotte forandringen på Kjevik. med utsikt til Kjevik fra stue vinduet så ser jeg en ekstrem likhet:D hva skulle vi gjort uten deg og ditt arbeid Andrew? ser også at du bar "begynt" byggingen av det nye kontroll tårnet. men ett lite spørsmål, har du tid til og lage litt flere modeller av byggingen rundt, eller sette i det minste ut default bygg? det ville gjort noe fantastisk bra enda bedre. beklager skrivefeil, ikke mitt tastatur jeg skriver på nå, så det er litt uvant;)
  7. har fått meg ny pc for ca 1 mned siden og lurte på om hvilkne addons jeg burde ha iforhold til grafikk, mine specs er: i5 2500k @ 3.3 ghz power color 6970 corsair vengance 8 gb 1600mhz asus p8z60 v-pro/gen 3
  8. blæ skoletog i sola hær på sørlandet for meg:)
  9. ville bare si gratulerer med dagen til alle venner hær på flightsim:D
  10. lyst til og lage denne paiten til aerosoft f-16:) noen som er interesert?
×
×
  • Opprett ny...