Gå til innhold

Diskusjon om stemningen på forumet


Morten Ruud

Anbefalte innlegg

  • Svar 65
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Virker ikke som det er noe å komme igjennom med her, så why bother?

 

Det virker som mitt poeng sees bort ifra og kveruleres rundt... men sånn kan det gå! :)

 

Edit:

 

Refererer til starten av NGX support! -tråden, der de fleste diskuterer hvorfor ikke NGX fungerer eller hvorfor man ikke får installert. Virker som de fleste greide til slutt, ved å prøve flere ganger :) Just saying :) No hard feelings

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alle skjønner hva Mads mener, og alle skjønner hva Carl mener. Det males litt ut i de ekstreme poler her. Slik jeg leser Mads så mener han ikke at absolutt alle skal ha lest gjennom alle manualer, men at det går an å gjøre en egeninnsats også. Og det kan vel alle være enige i. På den andre siden så er det klart at dem som ikke har funnet svar på sine spørsmål skal kunne stille dem her på forumet, og få gode og hyggelige svar på sine spørsmål. For meg er det ikke slik at man enten er helt enig med Mads eller helt enig med Carl. Det er sannhet i det begge sier. Carl er sikkert enig med Mads i at man bør prøve seg litt frem selv før man spør her, og Mads er sikkert enig at man gir gode og hyggelige svar til folk som har prøvd, men ikke får til.

 

Det er ingen grunn til å lage en enorm avgrunn mellom dem som deltar i denne diskusjonen.

 

Mvh

Mathias

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da setter jeg strek for denne debatten, den er varm nok og jeg tror de fleste som ønsket det har fått ytret seg.

 

Forumet kan være nokså varmt til tider, men det blir veldig trivelig å være her inne dersom vi ønsker alle velkommen og ikke stenger noen ute fra å spørre, dersom spørsmålene kanskje går på grunnleggende ting. Det er uansett et fåtall her inne som er piloter eller under utdanning til å bli det og har kompetanse på dette nivået.

 

Noen bør skjerpe seg i forbindelse på måte å svare på poster på. Bruk sunn fornuft, ikke svar på poster dersom du ikke har intensjon om å hjelpe.

 

Det er mulig denne posten åpnes igjen senere, men jeg oppfordrer alle til å reflektere over sin oppførsel ovenfor andre forumbrukere inntil videre.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

×
×
  • Opprett ny...