Gå til innhold

Carl Waylon Nelson

Members
  • Innholdsteller

    214
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Carl Waylon Nelson

  1. Heisann alle sammen! Er det noen av dere flygutter/jenter som vet om en webside der jeg kan finne ATIS frekvenser til flyplasser i Europa? Mvh Carl
  2. http://www.abcnyheter.no/penger/okonomi/2014/06/10/sas-tvunget-til-senke-prisene Er det snart kroken på døra?
  3. Aha! Takk for svar Kristoffer Jeg var veldig nysjerrig på dette ser du.
  4. I natt ca klokken 1 så hørte jeg jagerfly like over leiligheten min her i Sandnes. Jeg kikket ut og så to fly blinkende i luften. Pga mørket så jeg ikke hvilke fly det var. Noen som vet mere?
  5. Det der må jo være et mareritt, ikke minst for de såm står å ser på.....Stakkars mann sier jeg bare...
  6. Såden den der. Den var rett og slett stygg å se på. Grøss sier jeg bare.
  7. Jeg kjøpde denne DVD filmen for etpar måneder siden...blir aaaldri lei av å se på den hehe
  8. Er dette en bra flightism? Er det et bra alternativ til f.eks FSX? Nå hadde ikke jeg tenkt å fjerne FSX bare sp det er sagt men X-Plane skal visstnok ikke være så verst flysimulator det heller?
  9. Se på skyggene i cockpit Tom....hehe dette er jo vanvittig bra da
  10. Virtual Norwegian er å anbefale på det sterkeste
  11. Reis til Boeing å kjøp deg et fly Marius hehehe Neida bare tuller litt med deg. Håper du får tak i det du ønsker
  12. På ovennevnte link finner du både Norwegian og SAS
  13. http://www.precisionmanuals.com/pages/downloads/liveries.html
  14. Alexsander: Det jeg vil frem til er at man må få lov til å spørre uten å bli utsatt for sure svar.
  15. Ja, du skal ihvertfall vite at jeg prøver. Men når jeg kommer til kort i cockpit og har behov for litt hjelp så trenger man vel ikke bruke storslegga når man svarer. Litt ydmykhet skader vel ikke.
  16. Ja for all del Mads. Et forum er jo ikke til å skrive i.
  17. Jeg velger ihvertfall å heller spørre de jeg vet innehar folkeskikk via PM. Det burde ikke være sånn, men når det er folk her inne som slår slegga i skallen på deg bare fordi du spør og ber om hjelp, ja da holder jeg meg unna heller.
  18. Ser ut som om visse personer fremdeles ikke skjønner! Jeg eller andre her inne som lider av ordblindhet har IKKE mulighet til å "lete litt" i manualen. Ja ja tror jeg trekker meg stille og rolig bort fra dette forumet så får heller forståsegpåerne fortsette å terrorisere de som gjerne vil ha svar på et spørsmål. Det er lett å se at eliten av visse veteraner her inne sitter med fasiten og svar på alt. Før jeg sier takk fro meg vil jeg bare si: Lær dere folkeskikk! Takk for meg.
  19. Det jeg ville frem til da jeg tok opp dette, var at vi mennesker er forskjellige, og vi sliter med hvert vårt når det gjelder dette med å lese manualer. Da jeg gikk ut å fortalte at jeg lider av dysleksi, var jeg så flau av å fortelle dette, at jeg ønsket jeg datt igjennom et hull i gulvet. Jeg lurte på hvordan jeg skulle fortelle om dette leseproblemet mitt, for jeg innså at her var jeg nødt til å gjøre noe, når enkelte så bastant kom med "LES MANUALEN DA MANN". Ikke sant? Jeg tenkte med meg selv at "nei, dette forumet melder jeg meg helt ut av". Når det skal sies så sa en her inne at jeg burde si ifra om dette. Det er for mange dysletikere svært vanskelig å gå ut å fortelle om sitt problem offentlig. Men for en mann i min alder er det ikke lett og jeg skal fortelle dere hvorfor. Da jeg gikk på skolen på 70 tallet, ble de som var ordblinde sett på som hva skal jeg si? Tilbakestående er vel det rette ordet. Jeg fulgte så godt med som jeg kunne på skolen men lærerne slengte med leppa seg imellom, og jeg hørte mer enn en gang at "han der er jo ikke helt med eller hva?" . Da tenkte jeg at for å bli akseptert i samfunnet så må jeg holde kjeft om min dysleksi. Det gjorde jeg ifra 1976 og frem til igår da jeg gikk ut med det her på forumet. Jeg krever ikke og vil overhode ikke ha sympati for noe men jeg vil bare at dere skal vite at bak enkelte tastatur og dataskjermer sitter det mennesker som er flyinteresserte og som vil være med i fellesskapet, men som ikke tør å fortelle om sin lidelse i frykt for å bli sett på som "raringer". Og når sånne harde kommentarer med "LES MANUALEN!!" kommer, ja da er det sannelig ikke rart disse trekker seg bort. Vel, jeg ville bare si dette.
×
×
  • Opprett ny...