Gå til innhold

Storm of War: Battle of Britain


Fredrik Edvardsen

Anbefalte innlegg

Ernst og vi andre kampflyentusiaster her inne har vel allerede fulgt denne simulatoren en stund, men SoW begynner nå å se så utrolig bra ut at dette er noe som ingen simfantaster bør gå glipp av.

 

Storm of War kan vel best beskrives som en "spirituell" oppfølger til IL-2 serien, da det er en andre verdenskrigssimulator som utvikles av de samme folkene som lagde IL-2. SoW har vært i produksjon siden 2006 og det er vel fortsatt ganske usikkert når vi kan forvente en ferdig versjon, men visst ser det bra ut...

 

[video:youtube]WQbCIT-aMnY

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Takk for denne "nyhetssnutten" Fredrik :D ! Det viser interesssant utvikling av flight-modellen, som ser ut til å bli meget realistisk. Også imponerende 3D-virkning av lys og skygger. Har også sett bilder av landskap og scenery som viser at IL2-gjengen har lagt lista himmelhøyt, så forventningene til denne simmen er fremdeles på vei oppover. Håper de legger like mye arbeid i lydkvaliteten, så tror jeg dette kan bli uhyggelig bra!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt enig, Ernst.

 

Om ikke stock-lydene er helt 100%, så er det egentlig greit HVIS 1C åpner for modding av disse og ikke gjør som de gjorde i IL2, der det å fly med mods/soundmods er grunn til kickban på stort sett det som finnes av MP-servere. 1C kan lære litt av Microsoft og Eagle Dynamics på det punktet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...