Gå til innhold

Frontier Flying Service VA søker mekaniker/painter


Ivar Skaugstad

Anbefalte innlegg

index.1.jpg

 

[size:11pt]Hva søker vi?[/size]

Vi søker en mekaniker som kan gjennomføre nødvendig vedlikehold på vår flyflåte. Hovedoppgaven til mekanikeren vil sørge for at flymaskinene våre bærer selskapets farger og logo med stolthet. Våre mekanikere må kunne produsere liveries til selskapets flåte, samt male de om. Vi tilbyr deltidsstilling som pilot de dagene man ikke tilbringer på verkstedet. Kort firtalt, vi søker en re-painter. Vi er ikke spessielt kresne på at paintene skal være superflotte, men vi skal være stolte av å fly med disse. Vår mekaniker vil ha en nøkkelstilling i selskapet.

De av dere som føler dere kvalifiserte til stillingen, send en søknad til e-postadressen under, samt noen bilder som viser dine tidligere prosjekter. Dette er din gyldne mulighet til å bli med i Alaskas mest spennende VA!

 

 

Hva er Frontier Flying Service Virtual Airline?

Frontier Flying Service Virtual Airline ble startet i oktober 2009, med bakgrunn i Frontier Flying Service Inc. med base i Fairbanks, AK, USA. Målet med Frontier Flying Service Virtual Airline er å skape ett virtuelt nettverk, hvor personer som benytter seg av Microsoft flightsimulator har muligheten til å ”jobbe” for det virtuelle flyselskapet. Piloter vil benytte seg av en pilot client for www.fsairlines.net for å logge flytid, samt tjene virtuell valuta, slik at selskapet kan gå til innkjøp av flere flymaskiner og ansette flere piloter. Pilotene vil få virituell lønn, som de kan benytte på flyturer eller andre gjenstander.

Frontier Flying Service Virtual Airline vil basere seg på passasjer og lastetransport i områdene rundt Juneau i Alaska. Det vil i hovedsak være pilotene selv som bestemmer når og hvor de vil fly. Noen ganger vil det være oppdrag som selskapet må gjennomføre, da vil det være restriksjoner på hvor "fritt" man har mulighet til å fly, da oppdragene vil ha høyeste prioritet. Det vil bli satt opp scenarioer og oppdrag som pilotene kan fly om de ønsker dette.

Kommunikasjon vil i hovedsak foregå per ”private message” på dette forumet og e-post. Om det viser seg at man etter hvert har nok piloter til å kunne bygge opp en hjemmeside, vil dette bli vurdert.

Frontier Flying Service Virtual Airline vil ansatte piloter sett ut i fra antall fly i selskapets flåte. Flåten består per i dag av 1 stk. Beech B1900C i passasjerutgave og 1 stk. Beech B1900C fraktutgave. Vi vil innen kort tid utvide flåten med Beech Super King 200 og Cessna 206.

 

 

Hvem kan søke stilling i Frontier Flying Service Virtual Airline?

Alle kan i utgangspunket søke stilling som pilot hos oss. Det er ett krav om at du registrerer deg hos www.fsairlines.net. Ut over dette er det ingen formelle krav i den forstand. Piloter som er engasjert og ivrige, flyr jevnlig på simulatoren og har god kunnskap innenfor luftfart oppfordres til å søke. Flyerfaring fra flightsimulator vil bli vektlagt under søknadsprosessen. Kjennskap til VATSIM er en fordel, men ikke ett krav.

Det forventes med andre ord at pilotene hos oss flyr jevnlig (1-2 turer i uken).

 

 

Hvordan logger man flytid?

Flytid vil bli logget ved hjelp av en pilot client som kjøres i tillegg til simulatoren. Denne klienten vil logge din flytid, hvor du tar av, hvor du lander, fuel forbruk etc. Dette er med andre ord svært realistisk. Databasen lagrer data som din possisjon og flyets possisjon. Stemmer ikke disse overens vil man ikke kunne fly. Piloter som ikke befinner seg på samme flyplass som flyet kan kjøpe seg en virituell flybillett for lønnen de får.

 

[color:#FF0000][size:14pt]Ønsker du å bli en del av Frontier Flying Service Virtual Airline?

Send din søknad til frontierflyingservice_va[æt]hotmail.com å bli med på eventyret![/size][/color]

 

FrontierFlyingLogo.png

Lenke til kommentar
Del på andre sider

frontier-flying-services-new1.jpg

 

[color:#000099][size:14pt]Stillingen er per dags dato ikke besatt. Om du synes dette hadde vært en spennende utfordring for deg, send oss en søknad!

 

Frontier Flying Service er i enorm utvikling! Bare den siste uken har vi gått til anskaffelse av tre Boeing 737 maskiner, og flere vil det bli! Vi har også planer om å utvide vår cargo avdeling, med blandt annet flytyper som Boeing 757 og MD-11!

 

Per dags dato har vi 18 ansatte, men fortsetter det slik det gjør nå vil vi kunne ansette opptil 7 piloter per uke![/size][/color]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...