Jump to content

Kjetil Mathisen

Members
  • Content Count

    402
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Kjetil Mathisen

  • Birthday 12/20/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Vi kjører igang med et LAN treff nå i mars der du kan treffe likesinnede samt fly i hard konkurranse mot andre for å vinne en iPad mini. Du må være betalende deltager på eventet med egen PC samt registrert pilot hos Virtual Norwegian for å kunne delta på konkurransen som blir å gå på lørdag
  2. Vatsim eventet som vi skal kjøre under FLG har dårlig påmelding. Vi som arrangører ser nå etter andre alternativer. Jan Kristensen har vært i kontakt med to stykk ivrige kanditater fra ENGM som muligens kunne tenkt seg å delta som ATC under FLG i år.. Disse to jobber til daglig på ENGM control. Hva må vi gjøre for at disse to skal kunne få kontrollere oss under FLG eventet over Vatsim? Disse to har jo selvfølgelig ikke noe innloggings id, ei heller noe Vatsim rating, men jeg er sikker på at de skal kunne gi oss en like bra service som det vi er vant til å se.. Finnes det noe man kan gjøre for å få oss to vaske ekte ATC under FLG?
  3. FLG Kjøres i år på samme måte som vi tidligere har erfart gjennom ditt regi Geir. Vi ønsker alle mann å kunne klare å levere like bra som det du har klart å gjøre tidligere. Det at simulatoren oppholder seg i samme bygning som FLG vil avholdes i, har bidratt til at vi har klart å utarbeide prisene for leie av lokalet som vi har klart å ordne til eventet. Pris for utleie av simulatoren vil være pålydende 300,- pr. time pr. person gjennom hele denne helga. Denne prisen har blitt satt for at ingen skal være nødt til å føle at de ikke har råd til å ta denne muligheten og flest mulig skal kunne få prøve en full size simulator, samt kunne ta seg en litt lengere tur enn bare å bli satt på finale ett eller annet sted, for så å bytte med noen andre. Så ei her heller har man satt FLG som noe tribune som skal kunne bringe inn noe overskudd. Alt som vi skulle eventuelt kunne få inn her, går til å kunne klare å dekke utestående til FLG arrangementet. Mvh Kjetil
  4. Dette med at fly-samlinga har stått til disposisjon, har vi ikke hørt noe som helst om. Dette trodde vi i begynnelsen hadde vært den aller beste plassen å arrangere et FLG på, men samtaler med flere nøkkel personer under planlegging, har ført til at man har blitt anbefalt å ikke kjøre noe FLG på fly-samlingens lokaler. Detaljene rundt dette husker jeg ikke, men å kontakte fly-samlingen var første prioritet i begynnelsen av planlegningen.
  5. Her kommer litt mer informasjon om helgen. *Når dere ankommer fredag 13'de så må de av dere som trenger skyss til Letohallen kontakte meg på 904 13 606. Vi vil ha en bil som kjører. Har plass til fire stk i slengen. * Ha med deg en nettverks kabel. Minimum 5 meter tenker vi. Har du lengre kabel, så gjør ikke det noe.. Her er det bedre med litt for mye enn for lite.. Vi setter opp tre rader med bord der vi setter ut en nettverks switch pr. bord. * De av dere som er under 16 år må kontakte meg på 904 13 606 for tilsendelse av et brev som dere må få signert av deres foreldre, for så å ta med. * Headsett eller høyttalere til simmen din bestemmer dere selv så lenge volumet tilpasses etter hensyn til andre. * Har fått spm om mulighet for å ta med hjemme cockpit av ulike slag til FLG, og det er dere selvfølgelig velkommen til. Jo mere utstyr vi har å vise til, jo mere har vi jo å vise hobbyen vår til besøkende denne helgen. * En stor messe som skulle gå samtidig denne helgen er blitt avlyst på Lethohallen denne helgen. Dette har gitt Hotellet mulighet til booking av rom. Her er visstnok mange rom ledig noe som gir en bra pris for de som ønsker å benytte seg av dette. Program for FLG 2013 – flere aktiviteter vil komme og forandringer kan og vil nok skje. PS! Sitter du inne med en ide for FLG aktiviteter, så ta mere enn gjerne direkte kontakt med meg/oss så fort som mulig! Fredag 17:00 – FLG åpnes og FLG-Crewet vil holde briefing! 18:00 – Offisiell åpning av 737 simulator ved kapt Ola Gievær. 18:30 – Gratis flyging starter for de som er kvalifisert for dette.(premie for de 10 første påmeldte) 20:00 – Utleie av 737 simulator starter, denne vil gå 24h, hele FLG 20:30 – Vatsim Brief for ATC 21:30 – Restauranten stenger(buffet) Lørdag 10:00 – VATSIM – Oslo Gardermoen Realtime starter! 11:00 – Foredrag /presentasjon Flight Experience Norway’ 737 simulator – Hvordan og hvorfor bygger man seg en simulator? 13:00 – Besøk i Gardermoen-tårnet ( max 6 deltakere, disse blir trukket fredagskvelden) 20:00 - Kåring av årets simmer v/ Benjamin Hennes 21:30 – Restauranten stenger Søndag 00:00 – Oslo Gardermoen Realtime er over 16:00 – FLG 2013 er slutt! Info fra restauranten på Letohallen Hotell Vi har helgen 13.-15. september lunch servering fra kl. 12-14 Det vil fortrinnsvis være en lunchbuffet med kalde og varme retter + dessertbord à kr. 175, -pp Middag serveres normalt fra kl 17.30 til 21.30 og vil sannsynligvis også være en middagsbuffet denne helgen – pris kr 250, -pp Vi står i fare for å måtte kansellere Gardermoen Realtime i år pga for lite påmeldte ATC.. Dette ser vi på som veldig beklagelig.
  6. Joakim, FLG arrangeres på Letohallen som ligger ca 1,5 mil nord for OSL. Alternativet om ikke vi hadde tatt over hadde sansynligvis ikke vært i nærheten av OSL i det hele tatt. Da hadde det sansynligvis vært på Kjeller om jeg husker rett. Vi har ansatt en person som skal være sjåfør for å hente folk opp fra OSL og nærmeste tog stasjoner til treffet hele dagen slik at ingen skal være nødt til å føle at avstander og transport blir for mye. Jeg håper ikke dere gir dere bare for at vi ikke har klart å arrangere noe litt nærmere enn dette i år. Dette har mye å gjøre med avtaler vi klarer å diskutere oss frem til. Noen fortjeneste på FLG blir der ikke på langt nær, men vi ønsker jo å holde tapet noenlunde innenfor rimelighetens grense, derfor må en ta avtalene som blir gunstigst.. Hadde vi visst hvor mye en kommer til å gå i tap på dette arrangementet, så hadde vi nok aldri meldt oss frivillig til å arrangere dette. Men nå er det gjort uansett, så jeg håper virkelig at simulator samfunnet klarer å stille opp for å gjøre dette til en minnerik helg som så mange gang før.
  7. Haha.. Takk Daniel for at du gjorde intervjuet komplett.. De var så gapende imponert over det vi holder på med på Vatsim. Det er tydelig at det er mange der ute som skulle ønske de hadde en hobby som det vi har, men som dessverre ikke vet om alle de muligheter vi benytter oss av engang. Håper å se så mange som mulig av dere på FLG i september.
  8. Hey folkens Var noen veldig hyggelige reportere som var innom ja.. Tok de med meg på en flight rundt Gardermoen med omegn på Vatsim. Hehe.. Da vi var kommet oss opp i lufta, så ville jo selvfølgelig reporteren ta over kontrollene.. Plutselig ser vi en kar på finale inn til 01R, å da skulle jo selvfølgelig reporteren fly beint mot motkommende fly for å ta en nærmere titt Men tårn kontrollen var veldig greie med oss å ga oss veldig slakke tøyler Takk skal du ha.. Er ikke sikker på hvem det var som satt kontroll på både ENGM TWR og ENOS CTR
  9. Som kanskje noen av dere har fått med dere, så har der vært problemer med å få booket seg hotell rom for denne helgen. Etter en del frem og tilbake for å få ordnet dette, ser vi følgende for oss.. #1 For dere som ønsker det, så er dere selvfølgelig velkomne til å skaffe overnatting på hotell om der skulle bli noe ledig på Best Western Letohallen. Det virker som at det går noe opp og ned med hva som er ledig denne helgen her, så kontakt gjerne hotellet direkte. Her kan vi dessverre ikke hjelpe dere så veldig mye. #2 Vi har diskutert dette mellom oss nå, og har besluttet at for de av dere som ønsker det, så er dere velkomne til å ta med dere sovepose m.m, så overnatter dere i FLG lokalet.. Steinar Grindstein er vakt ansvarlig. Beslutningen kom etter at vi så at hotellet ikke kunne lengre levere overnatting til de av dere som trengte det. En annen ting, er at med at de som ikke ønsker det, trenger ikke tenke på kostnadene en hotell overnatting medbringer denne helgen. Da skulle en tro at flere av oss har råd til å bli med på dette. #3 Om du trenger skyss til FLG lokalet, så anbefaler vi følgende.. Om du kommer med tog, så anbefales det at du kommer til endten Dal stasjon, eller Gardermoen. Kommer du med fly, så henter vi deg fra Gardermoen. Ta kontakt, så blir du hentet av en av våre "fly verter" denne helgen, Anneli eller Marie. Ring/sms meg på 90 41 36 06 om du trenger skyss, så setter jeg deg på liste. Mere info fortløpende.
  10. Stig, en kompis av meg sendte pc utstyret sitt med bussen dagen før han selv hoppet på flyet, for så å hente PC når han var ankommet OSL.. Kjenner du noen her borte i øst, så kan du jo få denne personen til å hente PC på Gardermoen når bussen ankommer.. Jeg bor rett i nærheten av OSL, så jeg hadde sikkert kunnet hente utstyret ditt, å lagre det til du kommer selv?
  11. På hjemmesiden til FLG for i år, så postet vi at de ti første deltagerne som registrer seg for FLG2013, får 20 min gratis flight i B737 simmen. "Norwegian737Project" Gratulerer til følgende ti personer: -Christian Ramberg -Oddvar Johan Martinsen -Patrick Haakonsen -Per-Kristian Jensen -Cato Horten -Marius Balsnes -Erik Midbrød -Vegard Hauan -Marius Moberg -Mathias Davies Mer info om helgen kommer etterhvert. Vi holder enda på å utarbeide planene.
  12. Hei alle.. Jeg håper at admin/moderator kan forandre dato på overskriften til denne tråden. [color:#FF0000]Endelig dato for eventet har blitt satt til 13-15 September!![/color] Jeg og Jan har vært på befaring hos Letohallen nå. Etter litt mailing fram og tilbake, så har vi nå den glede av å fortelle at vi har et 600kvm lokale til vår disposisjon. Dette skal bli bra.. Vi har innhentet følgende avtaler til de av dere som vil overnatte på hotell. -Enkeltrom: 845,- -Dobbeltrom: 995,- Ved booking av rom, oppgi at du er deltager i FLG2013 http://www.letohallen.no/ Vi er enda i full sving med å planlegge eventet, så info om aktiviteter vil nok oppdateres etterhvert. For påmelding følg denne linken
  13. Vi venter på 100% sikkerhet med tanke på avtaler før vi låser den datoen helt. Dette får vi svar på innen bare et par dager tenker jeg.. Hadde det ikke vært for at det er 99% sikkert at vi kan avholde eventet 6-8, så hadde jeg ikke postet dette enda. Jeg tenkte kanskje det hadde vært greit å si ifra så tidlig som mulig om dette.
×
×
  • Create New...