Gå til innhold

Duste PAX del 1.


Pål Bernhardsen

Anbefalte innlegg

Er helt enig med deg her. Leste ett sted for en tid tilbake noen som testa og reise med tog vs fly mellom stockholm og gjøteborg. Huska ikke hvem som vant, men det var bare 10 min forskjell da det er mye mer styr med fly. Tog til flyplass, sikkerhetskontroll, bagageinsjekk osv. Hurtigtog går du enkelt og greit inn på toget i en by, og der sitter du til du er fremme i neste by.

Jeg er forsåvidt enig med deg at vi ikke bør tre på oss "vi må bare godta-kortet", men da er det litt lurt å tenke seg litt om før du gjør det. Den dummeste måten du kan gjøre det på er å skjelle ut vekteren som står i vakta. Da er du helt garrantert at du ikke kommer noen vei med det du vil. Jeg har av og til stått bak folk som begynner å krangle i vakta, og da blir jeg forbanna. Voksne folk som oppfører seg som småbarn i sandkassa som slåst om å bruke spaden, bare at her er det ofte ei lita flaske vodka det er snakk om. Ikke skyt budbringeren, det hjelper ofte veldig lite.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du er inne på noe elementært her Hans cristian. Men jeg tror du tar litt feil i slutningene dine. det er pr dato uaktuelt for organiserte terrorister å benytte seg av flykapring etc da de må regne med pasasjerene gjør sitt for å få fjerna trusselen. Slik sett gjorde 9/11 kapring til ett tilbakelagt tema. Derimot betyr det ikke att enkeltpersoner tar sine egne aksjoner i b ruk og det er nok her trusselbildet ligger i dag. Vi har sett dette på egne inneriksfly også må jeg minne om. Når en enkeltperson får ett "kall" fra sin ideologi om å hevne ett avslag på asylsøknad etc, har vi med noe helt annet å gjøre enn ei sovende terrorcelle. Det aller viktigste innen sikkerhets kontrol skjer tross alt uten att vi eller de vet om det. Overvåkning av organisasjoner og individer tilknytta disse.

 

Så disse reglene annser jeg for helt på sin plass innen luftfarten. På andre steder der mange folk samles og kan utsettes for dise forskrudde ideologene derimot ser jeg svært lite våkenhet. På Oslo-S er vekterne mer opptat av rusavhengige enn å sanse miljøet generelt. De er tross alt ikke opplært til eller plasert der for annet enn å fjerne "bråkmakere" som "plager" (les: er til sjenanse for) den besteborgelige reisende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...