Gå til innhold

Hva skjer med Norwegian Air Shuttle?


Helge Bø

Anbefalte innlegg

NAS sier selv på sine nett sider: 7. januar 2002 er vi klare for å stå på egne ben og fly ruten under eget navn. Fra denne dagen er derfor Norwegian Air Shuttle det eneste flyselskapet som flyr Stavanger - Newcastle to ganger daglig. Alle dager unntatt lørdag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Opprinnelig postet av Helge Bø:

Noen som har mer info om hva som skjer videre med NAS, når kontrakten med Braathens opphører? Skal de fortsette å fly vestlandsrutene i egen regi?

De har ihvertfall ingen planer om å pakke sammen, ettersom en egen rute fra Sola til Newcastle skal startes opp.

 

Hei Helge.

NAS driver i beste velgående. Nå flyr NAS på flere ruter ti Braathens enn noen gang. NAS har blandt annet blitt ett vanlig syn på Gardermoen, da NAS flyr daglig 8 t/r Oslo-Molde/Kristiansund. Før brukte Braathens 737-... på disse rutene, nå er hovedtyngden Fokker 50. Fra før driver NAS vestlandsrutene, og det skal de fortsatt gjøre. Ellers så har NAS endel charter for ulike selskaper.

Mvh

Truls

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Opprinnelig postet av Arne Øverland:

Skal de beholde navnet når de er for seg selv?

 

Hei.

Ja, navnet beholdet de. Kan også opplyse at siden de staret opp med flyvninger fra Oslo-mørebyene siden 8 januar, har de hatt nesten fullt belegg, men disse flyvningene i i Braathens regi.

Mvh

Truls

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

De fortsetter nok med å fly med "Braathens/BRA"-callsign på rutene de flyr for Braathens. På Newcastle-ruta derimot, som de flyr i egen regi, bruker de "Nor Shuttle/NAX".

Om jeg ikke husker feil så går avtalen med Braathens ut i 2003, hvem som da skal fly rutene på Vestlandet er det vel pr i dag ingen som vet. Jeg tviler på at SAS vil tillate at NAS skal fortsette å fly for Braathens. Men hvem skal settes inn istedet for NAS? Hverken Widerøes eller SAS Commuter har i dag kapasitet/flåte til noe sånt. Kanskje SAS kjøper NAS?? [image]images/icons/confused.gif" border="0[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...