Gå til innhold

3 B-17G liveries lastet opp


Anbefalte innlegg

Da er mine 3 Flying Fortress liveries lastet opp til AVSIM biblioteket. Paintene av «Sentimental Journey», «Aluminium Overcast» og «Sally B» (1985) er basert på FS-Cast sin B-17G modell (tilgjengelig hos Sky Unlimited ). Dette er en FSX modell med mange funksjoner, bl.a vridbare kanontårn/hev og senkbare kanoner som også kan avfyres, samt dropp av bombelast. I tillegg flyter modellen utrolig lett i FSX

 

32.jpg

 

31.jpg

 

33.jpg

 

34.jpg

 

35.jpg

 

36.jpg

 

37.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker alle sammen! :grin:

 

Har hørt rykter om at US Coast Guard snart ber om bistand fra US AF MP da det begynner å haste med Cheyennen, vinterstormene setter snart inn og behovet ligger snart på liv og død!

 

He, he.....har akkurat (i dag) hentet bilder av US Coast Guard fly og emblemer. Har også nettopp lastet ned paintkit'et til Cheyennen. Men, du flyr vel i FS9 Ivar? (Det har litt å si for hvilke paintkit jeg skal velge)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men hvorfor er 33% av motorene dekket med grønt på siste modellen??

 

Dette er antiglare (var vel for å hindre blending/reflekser på pilotene). Det var vanlig at bare denne delen var dekket på de søvfargede Fortressene. Det fremgår vel ikke så tydelig på bildet, men den første Fortressen har tilsvarende grønt felt.

 

Forøvrig var det slettes ikke uvanlig å se Fortresser som bestod av en pen blanding av blanke plater og matt oliven :grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...