Gå til innhold

Lavtflyging..


Anbefalte innlegg

Synes det er litt snodig at denne historien ikke har kommet på trykk i våre landsdekkende avsier.. :whistle: Kan det være at vi der har selektive journalister?

 

Ett fly i lav høyde oppleves ofte dramatisk, selv de som spotter jevnlig får ett litt ekstra sus i blodårene når man står på utsiden av gjerdet ved rullebane enden. Jo større flyet er, og jo mer det bråker, jo mer dramatisk blir det.

 

Tar jeg ikke helt feil er det et lavtflygningsområde noen kilometer østover for Asjord (som forøvrig ikke er merket på noe kart engang..) Man skal ikke se bort i fra at en annen nasjon var på oppdagelsesferd litt utenfor det avmerkede området.

 

To meter over hustaket? Gå hjem å vugg kjære mor, hadde det vært en A380 som hadde passert over hodet ditt i samme høyde som denne flymaskinen hadde du vel vært overbevist om at huset ditt er blitt jevnet med jorda og sendt inn papirene på forsikringspenger til forsikringsselskapet!

 

Man ser så mye når man blir redd..........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I papirutgaven har AN konfrontert Forsvaret med påstanden, og rådgiver Kjetil Eide ved Fellesoperativt Hovedkvarter på Jåttå bekrefter at det i det aktuelle tidsrommet ble trenet lavflyging i av tyske fly i dette området. "Det er grunn for oss å gå etter og sjekke hva som har skjedd i dette tilfellet, sier FOHK-rådgiveren" ifølge AN.

 

Edit: Link til Forsvarets kommentar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...