Gå til innhold

Jim Vold

Members
  • Innholdsteller

    408
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Jim Vold

  1. Tipper det blir mange "nødlandinger" pga blodpropp (pga sitter for lenge i trange seteforhold) eller dehydrering (for lite drikk). Kanskje Ryanair vil kreve erstatninger for disse landinger? Tipper de vil også kreve erstatninger for eksrementer. Jeg vil i hvertfall ikke ta flere flytimer med Ryanair enn det trengs for å "overleve"!
  2. takk, Fredrik!! Ser bildet i Flyprat! Det stemte!
  3. Jeg er bombesikker at en av dem er F-104.. :-) Den andre er jeg mer usikker og mener det er ikke en Tunnan....
  4. Hei! Sist tirsdag når jeg landet på Torp om dagen, så jeg en grønn F-104 og en F-86 (eller var det F-84) som parkerte ved den gamle terminalen. Noen som kan fortelle mer om dette da det er "SJELDEN" vi ser slikt der.. Står de der fortsatt, så kanskje jeg tar bilder i morgen? Takker på forhånd.
  5. Kanskje enkelte deltakerne som bruker disse to flyene i "Amazing race"???
  6. 4 ganger på den samme innsjøen. :-)Enig at det er et morsomt lite fly. Det var selvfølgelig kul å ta lavflyging enten over landet eller vannet!
  7. [video:youtube]wKrELQJXYPM 20. juli 2011 tok jeg en flytur som var gaven fra mine samboer og datter! :-) Det var i Latvia hvor vi var. Flyet er SeaMax med reg-nr. YL-CCT.
  8. Simulatur-utstyr Det må være noe for oss!! Men savner prislappen!
  9. Ulabrand viste seg frem ved 8.25.. :-)
  10. Fint om man blir orientert om ulike flytyper med tidspunkt.. En småfly rett rundt 16:25 i Tromsø F.eks Orion oppvisning mandag 16:29:30-16:37:20 Widerøe Dash8-100 mandag 16:33 SAS Boeing 737 mandag 16:34:25 F-16 mandag ca 20:25 Noen som klarer å finne flere fly og har tidspunkter?? Så blir det lettere for oss å finne dem!?? Ellers passere andre hurtigruten-skip: Midtnattsol mandag 21.15.
  11. Dagbladet.no Se det siste bildet.. Jagerfly kan ikke flykte fra tsunamien..
  12. Klapp klapp.. En verdig avrunding for Discovery! :-)
  13. Godt jeg så VG for 1 min siden. Så nå følger jeg med!! :grin:
  14. http://www.dr.dk/Regioner/Bornholm/Nyheder/Bornholm/2010/09/05/065816.htm Oppdatering 1: Live-oppdatering: http://ing.dk/artikel/111515-livedaekning-foelg-dansk-raketopsendelse Oppdatering 2: Sendes opp tidligst kl 13.00 Oppdatering 3: http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7279144
  15. http://sputnik.tv2.dk/play/broadcast/raket-opsending/
  16. Svært flotte bilder!!!! :-) Fortsett med jobbing!!!
  17. Sikkert det, Halvdan. Selv lurer jeg hvorfor ikke lastebil kjøre til et sted i Vesterøya i stedet for å fly over fra Østerøya. Men vet ikke... Men flott var det ja!
  18. I går (14. juli) så jeg et helikopter (antagelig en AS355 fra EHC) som fløy med en ganske tung trelast over mefjord. Helikopteret fløy tilbake og hadde flere turer med langt mindre og lettere last. Det så ut at det slet ganske!! Kanskje lyden sier det samme? [video:youtube] Vi ser at vi får nokså bra video-resultat med moderne mobil-telefoner dersom man har HD-filmopptak! (Jeg har Samsung Galaxy S) Grei å ha denne mobilen dersom det oppstår noe man trenger å dokumentere så lenge vi ikke har skikkelige foto/videoutstyr tilgjengelig!
  19. Takk.. Tok en sjans når jeg syklet dit i dag morges før jeg tok Wizzair. Det var et "område" hvor det er parkering for MC.. Ikke så veldig tilrettelagt, men det kan forbedres.
  20. Er det noen muligheter for sykkelparkering da jeg bor ikke så langt fra flyplassen? I såfall hvor kan jeg parkere?
  21. Hmm.. Denne STS-134 skulle opp i juli, ser ut at det ble forskyvet til november i stedet. Da Atlantis landet sist gang, så skulle det være to ganger til! (men det er vanlig at datoene blir forskyvet en dag, flere måneder)
  22. Det er mulig å filme fra 2 skjermer med Fraps - slik jeg gjorde i denne filmen her (bare ulempen er at det blir lagt inn sorte striper over og under). [video:youtube] Du kan crope til 16:9 hvis ønskelig i etterkant fra turen din.
  23. Ingen fare for 2012. Det er bare at MIB prøver å komme seg ut derfra....
  24. Jøss!! Ja æren til dem! Komme seg til et annet fly og også fikk touch den på en spesiel måte!! Veldig unik!! Takk, Kim!
×
×
  • Opprett ny...