Gå til innhold

Kjetil Rønning

Members
  • Innholdsteller

    31
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kjetil Rønning

  • Bursdag 21. des. 1970

Kjetil Rønning's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hehe, ta det med ro, fint at du likte de painter. De skal dele ut her i fs.no, samtidig med RBK paint til PMDG B737-700 og kanskje RNoAF Viggen også?. Men jeg fikk ikke lagt disse inn i filbibliotek. Det ser slik ut at man må ha egen logg in brukere for filbibliotek? Ha tålmodig folkens, de skal parkere inn i hangaren (filbibliotek)
  2. To nye paint til Tim Conrad's Pilatus PC-6/C-H2 Turbo Porter. Men egentlig for PC-6B utgave, men vi har bare C modell. PC-6/B1-H2 Schweiz.Eidgenossenschaft, GRD. 1971-2005. PC-6/B2-H2 (UV-20A) US Army Berlin 1979-1991 (just the paint is 1981) Håper dere likte painter, kom gjerne med kommentar.
  3. Designer til Crusader er Laborie Roland og Laurent Correia. Bakketexture er Kauai scenery av Richard Sorochak og Honolulu scenery fra Blueskyscenery.
  4. Her er noen screenshot bilder fra FSX Enjoy....
  5. Fine bilder, Ernst, som alltid. Og takk for at du nevnte om A-7 Corsair II fra Razbam. Nå for tiden jobber jeg med Sidewinder texture til Iris A-7E Corsair II med alle oppgradere detaljer og effekt likt den virkelig A-7, men den texture er halve ferdig og ser at Razbam kom med nye A-7. Så dropper jeg med min A-7E prosjekt, pga det finns jo allerede nå. Eller skal jeg fortsette med min prosjekt?
  6. Ja, fulgte litt med de svenske som lager Draken og ser at de har nå Viggen prosjekt. Er spent, og jeg får håpe at min texture vil ikke bli for mye jobbig med for å tilpasse deres Viggen når den kommer.
  7. I 1975 har NATO-landet Danmark, Norge, Holland og Belgia beslutet å kjøpe F-16 fra USA istedet for Saab 37 Viggen eller franske Dassault Mirage. Jeg forestiller meg i hvordan Norsk Viggen ville sett ut idag og der måtte jeg lage en texture til hver skvadron. Plattform: FS9 Model er fra Alphasim Viggen (Håper det kom oppgradere til Viggen for FSX?) Nye oppgradere effekt som jeg har laget er Vortex stripe ved canardvinge, nye landingslys og nye AFTERBURNER!!! Disse kan dere ses på bilder. Grå farge er basert fra dagens F-16, og kamuflasje farge er basert fra Twin Ottter Er ikke de kule?
  8. Plattform: FS9 Modell: Alphasim Tu-16 Badge Alphasim Su-27 Flanker Captainsim F-104G P-3C_GMAX fra Hiroaki Kubota Texture til Orion av Dag R. Stangeland's paint. Texture til Su-27 av min paint.
  9. Takk til Tommy for å overbevise at de finnes. Er ikke det FSX som har Tokyo Executive Transport?
  10. I kappløp mellom store og liten isbjørn Plattform: FS9 Modell: Alphasim A-90 Orlenok og Lun Class
  11. Russisk ekranoplane som viser muskler. Plattform: FS9 Modell: Alphasim A-90 Orlenok og Lun Class
  12. Nå har RBK fått egen fly, ikke bare Brann som har! Plattform: FS9 Modell: PMDG 737-700
  13. Ja, det er jo enhver sitt smak hvor dere likte bilder.
  14. Fortsett følge del 2, Her er flere eldre screenshots bilder som har stått lenge i mappe. Innlegg her nå.
×
×
  • Opprett ny...