Gå til innhold

why IL ALWAYS will be more fun than FS


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem
:D Langt på vei enig Christian, jeg har alle varianter av IL2, og har fulgt utviklingen av simmen fra før det kom ut. Russerne er dyktige på dette området, og danka ut alt man kunne sammenligne med. Men det er jo først og fremst gøy, og mangler dessverre FS sine clickbare VC. Er også grundig lei manglende lydkvalitet, så jeg er veeeeldig spent på deres nye sim for "Battle of Brittain"??? Noen som vet hvor dette ligger an i løypa?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

storm of war er like rundt hjørnet.etter mange års utvikling begynner de å bli klare.skal være utgivelse i løpet av første halvår tenkes det men man vet aldri med maddox:-P vi får bare håpe....grafikkmessig ser det rett og slett PORNO :D selv den minste detalj er med.skal prøve å finne fram mer info om dette,etter at jeg kommer hjem fra jobb.hvis ikke andre kommer meg i forkjøpet da

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Se her, ja :D Klassisk morro med IL2 :D

 

Selv liker jeg IL2 relativt mye bedre enn FS. FS er fint hvis jeg gidder å fly fra A til B så realistisk som mulig, men dette blir (for meg) usannsynlig kjedelig veldig fort. Derimot så er det mer morro å fly online i IL2, der du har helt andre krav til dyktighet enn i FS. Ikke bare må du kunne fly, du må også kunne kjempe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den har vel vært like om hjørnet en stund nå? Ubisoft satte vel lanseringsdato til høsten 2006. Kan tenkes det har vært noen problemer med å innfri

. Når en f.eks. ser på
så ligner dette mistenkelig på de såkalte DX10 bildene til FSX. Dersom alt blir implementert i spillet så tror jeg nok det stiller krav til en pc i minst Crysis-klassen.

 

Blir spennende om det dukker opp noe ny pålitelig info om spillet.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den har vel vært like om hjørnet en stund nå? Ubisoft satte vel lanseringsdato til høsten 2006.

Ubisoft kan man ikke stole på...ingen andre utgivere heller for den saks skyld. De setter så og si alltid en urealistisk release date som utviklerene ikke har sjangs til å nå. Men det skaper interesse blant mulige kunder.

 

Forøvrig enig i at IL2 er langt mer spennende enn FS, synd at MS enda ikke har somlet seg til å legge til en skademodell på flyene sine.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...