Gå til innhold

Vil øke flypriser og avigfter


Ole Sannes Riiser

Anbefalte innlegg

Hvis prisene stiger i form av avgifter, så kan du som passasjer neppe regne med å få noe som helst igjen for det.

 

Dersom flyselskapene velger å skru opp prisene (noe som er lite sannsynlig pga. konkuransen) så kan man kanskje få noe igjen, i form av service, servering, osv.. Mao. som i "gode gamle dager"... Har ingen tro på at de tidene kommer tilbake med det første.

 

...og dersom en prisøkning skal ha den ønskede effekten (å folk til å fly når de må, ikke fordi det er det enkleste og billigste alternativet), så er det neppe snakk om noen moderat økning, men heller en på flere hundre prosent...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bullshit.. Er så lei av det miljø snakket. Det er IKKE bare mennesket som bidrar med utslipp.. Men naturen naturlig også.

Det naturlige utslippet er en del av økosystemet og vil bli resurkulert av naturen selv. Det er derfor det ikke er så lurt å hogge ned reinskogen i Amazonas. Vi må nok ta innover oss at vi står for det meste av forurensningen, og fly er en av verstingene uansett hvor vanskelig det er for oss fly folk å høre det. Men det må da være en motivasjon for ingeniører og Petter Smart å finne opp noe nyere og miljøvennlige teknologi, som kan bli belønnet med lavere avgifter og priser. Hadde politikerne i verden skjønt dette istedet for å tro at folket skal skru av varmeovnen om vinteren for å spare miljøet, for det kommer aldri til å skje. Ny teknologi er løsningen, men vi må belønne det på et vis.

 

Finnes Nobels miljøpris?

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...