Gå til innhold

Stian Beinset

Members
  • Innholdsteller

    447
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Stian Beinset

  • Bursdag 06. aug. 1978

Stian Beinset's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tror neppe det der fungerer. Overlading av Li-Ion batterier er farlig. (Hørt om mobiler som har eksplodert?) Tror nok det er en placebo-effekt: man bruker gjerne en ny mobil mer i starten, batteriet lader fortere ut. Også bruker man mobilen mindre etter noen dager, også da virker det som om batteriet vare lengre. I virkeligheten er det motsatt; Batteriet blir dårligere for hver dag, uavhengig av bruk, og etter 2-3 år må det byttes. Det finnes mange myter ang. lading av batterier: Lad ekstra mye første gangen, lad ut før du lader opp, aldri klatt-lad osv. De var sann en gang i tiden, men ikke med li-ion. Men jeg hører de fortsatt av dårlig informerte selgere. Med li-ion skal du lade så ofte som mulig, unngå å lade ut og klatt-lading er ok. Edit: Glemte å fullføre en setning.
  2. Er den painten til Wilco sin, hvis så hvor finner jeg den? Leter etter Novair paint til Wilco A321, så jeg kan fly turen jeg skal fly i sommerferien til Hellas.
  3. Har selv vært på en tur som tok 30 min. Det var skikkelig vind den dagen, flyet vaiet frem og tilbake under takeoff. Det var såvidt passasjerene fikk drikke kaffen før de måtte samle inn koppene. Gleder meg til NGX, da blir det mye ENML - ENGM.
  4. Nydelig bilde! Du måtte ikke vente 50 min på pizzaen, sånn som jeg måtte sist lørdag?
  5. De bruker ikke kun MD-11 salgs data for avgjørelsen, de analyserer markedet ofte. De får salgs data fra utgiveren sin hele tiden, og de ser på totalsalg av forskjellige FSX og FS9 addons. Når statistikken viser at 70% av alle addon som selges er til FSX, så gir det sterkt signal til utviklerne. Bare se på Level-D, deres 757 kommer kun til FSX; og det var de veldig tidlig ute med å si. Jeg tror nok mange forbrukere tenker: Hva er vitsen med å kjøpe addon til FS9, når man snart skal går over til FSX allikevel. Blir litt bortkastet å bruke penger på å kjøpe 2 versjoner av samme produkt. Det samme tror jeg skjedde med MD-11, de kjøpte FSX versjonen isteden for FS9. Og det er derfor jeg tror FS9 versjonen ble så hyppig ned lastet av pirater. Tror det blir en lettelse for utviklere som PMDG at de kan konsentrere seg om kun en plattform. Det gjør at de kan lage nye fly raskere en de har gjort tidligere. PMDG har laget grunndata for Boeing serien, slik at de kan lage Boeing fly raskere uten å begynne helt fra bunn. Det er dette som gjør at 777 flyet kan komme såpass raskt etter 737NGX.
  6. Det stemmer nok med det PMDG også sier. De sa at FSX versjonen av MD-11 solgte 3 ganger mer en FS9 versjonen. Noen i PMDG hintet til at FS9 versjonen hold på å ta knekken på hele PMDG, fordi den solgte så dårlig. Det koster penger og utvikle et add-on, og hvis de ikke får inn nok penger så går det som ellers i næringslivet, man går konkurs. (krysser fingrene for AirSimmers) Heldigvis så solgte BAe flyet deres like mye som både FS9 og FSX versjonen av MD-11 etter bare kort tid, selv om mange var skeptisk til flytypen, at det var kun til FSX og at den kun hadde virtuell cockpit. Tror man må prøve å forstå PMDG opp i alt dette. De prøver å overleve, og få nok penger til å utvikle nye addon fremover, så de er nødt til å tenke økonomi. Men jeg er enig i at FS9 versjonen av NGX vil nok selge mer en MD-11, men vil den være lønnsom? De har allerede sagt at 777 og Dash-8 blir kun FSX, den beslutningen er allerede tatt.
  7. Det fikset problemene med Årø. Takk Andrew! Nå er det bare å fikse litt på tykkelsen på veiene i UTX. Virker som det enten er 4 felts motorvei eller liten skogsvei. Savner Norwegian Roads fra FS9.
  8. Hei. Har problemer med Årø fra Airport of Norway. Etter at jeg endre rekkefølgen i scenery library slik som i posten til Andrew. http://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=514081#Post514081 Har AON, UTX og Norway Scenic.
  9. Kjempe bra! Kan jeg komme med en request? Bolsøy brua utenfor Molde, godt synlig ifra Årø (ENML). Den er ikke så stor men den er veldig høy og markant. Savner den når jeg flyr i området.
  10. Vil bare nevne at 2008 versjonen er gratis for de som har 2006 versjonen, og kan lastes ned fra siden deres. 2008 Pro versjonen er betalbar.
  11. Hvis du ordlegger deg litt bedre så er det kanskje letter for oss å forstå hva du sikter til. PMDG har ikke demo versjoner av flyene sine, kun fullversjon. FS9 (FS2004) versjonen er under produksjon, den er ikke sluppet enda. Og hvis det er piratversjon bør han nok holde kjeft. Så det er nok fullversjonen til FSX.
  12. Er litt interessert i å prøve noe annet en PMDG, og jeg like 737-700 veldig godt. Er den like bra som PMDG og simulerer den flere systemer, som IRS f.eks?
  13. Det er jeg klar over Rolf Arne, men nå tenkte jeg på hydrogen som i forbrenning, ikke brenncelle. Men det krever sikker mer hydrogen, og vil kreve mer strøm for å spalte vannet til hydrogen og oksygen (derav at vi trengte syre og strøm, som under et eksperimentet i naturfag på ungdomsskolen.) Og spørsmålet mitt var om det var mulig å lage ren hydrogen effektivt og miljøvennlig med eks. vind-/bølgekraft?
  14. Produksjonen av hydrogen er selvfølgelig viktig, da den ikke kan finnes fritt i naturen. Men da er det kanskje lurt å forske på hvordan man lager hydrogen fra vann. Så vidt jeg husker, nå er jeg ingen ekspert, så kan du lage hydrogen av vann ved hjelp av svovelsyre(?) og strøm. Man kan vel bruke vannkraft eller vind-/bølgekraft til det, eller er ikke det en effektiv metode? Det må da være lurt å få fly som går korte strekninger til å bruke hydrogen, og fly som flyr lang til å gå på fossilt; sånn for miljøet sin del? Hvis da finnes en effektiv og miljøvennlig metode å fremstille hydrogen på.
×
×
  • Opprett ny...