Gå til innhold

Værnes - Mange helikopterer de siste dagene


Tommy Iversen

Anbefalte innlegg

Helitrans? De har base på Værnes' date=' og driver med litt av vært. [/quote']Blandt annet å fly et per-tre hundre meter foran oss når vi flyr landingsrunder, parkere fly og heli så vi må snike oss rundt når vi skal ut å fly og starte opp rett foran oss slik at hele Cessnaen rister, men skal ikke klage, de gir oss jo fin trening i å takle trafikk da :);)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Olaf, det er ikke noe regelverk som tilsier at kommersiell trafikk har høyere prioritet enn privat trafikk. Men derimot, alle ønsker jo en så trygg, effektig og billig flyavvikling som mulig, koster litt mer å la en 737 sirkle hele landingsrunden på nytt, enn et småfly som tar en orbit på 2 minutter.. :)

 

Når det gjelder helikoptertrafikken så har det i hovedsak vært ett helikopter som har svirret rundt på Værnes i tillegg til den daglige trafikken til Helitrans. Hva han egentlig holder på med vet jeg ikke, men som sagt har han drevet trening, både ILS, landingsrunder, hovering etc. Har aldri sett helikopteret før, men det skal vist ha hjemmebase her i Trondheim. Skulle ikke overraske meg om Helitrans har gått til innkjøp av ett helikopter de kan bruke til å frakte litt mer prominente gjester, men tanke på at de også leier ut Citation..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...