Gå til innhold

Verd å få med seg? NRK tirsdag kl. 20:25!


Ivar Skaugstad

Anbefalte innlegg

[image]http://gfx.dagbladet.no/manual/kanaler/nrk1.gif[/image]


  • (20.10) Faktor: De flyr for livet
    Norsk dokumentar. Margaret Norman fra Råde i Østfold har et yrke som knapt kan sies å være vanlig for en ung mor. Hun og mannen Sam er misjonærer i det afrikanske landet Kongo. De flyr syketransport og forsyninger til sykehus og misjonsstasjoner på dårlige rullebaner, og jobber under enkle forhold i et fattig og urolig land. Faktor har fulgt dem gjennom fire år - på bushflygerkurs i California og på flystripene i Kongo.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kool!

 

Foresten ble det noe av Frøya stevnet? Ble det utsatt eller gikk det som planlagt uten vårt besøk?

Været klarnet jo opp utover dagen, var bare over byen det var stygt. Sjefen sjøl ute på Frøya ringte meg å spurte hva som var galt, siden det var FEW030 eller noe i den duren der ute.. ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så artig ut dette ja! Kunne selv vurdert dette, må jo være en fantastisk måte å samle timer og erfaring på! Fikk også bare se det siste kvarteret, for ifølge NRK sine sider startet det 20:25, mens Dagbladet hevder at det startet 20:10, undelig at jeg valgte å tro på NRK sine sider? ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Meget flott laget dokumentar dette med fin balanse mellom flyging, den religiøse delen og hvordan hverdagen/livet er for folk flest i landet der nede.

 

Imponert over flyferdighetene de må ha og også etterhvert ytterligere opparbeide seg med de "flyplassene" de bruker der. Fikk en god demostrasjon av hva høy density altitude og sanns. ganske tung avgangsvekt medfører på én av avgangene vi så på filmen der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...