Gå til innhold

Petter Jansen

Members
  • Innholdsteller

    57
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Petter Jansen

  • Bursdag 30. nov. 3

Petter Jansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Var inne på OSLs sider nå nettopp og merket meg dette... 21:30 Tel Aviv ISR225 ISRAIR 58 Ny tid 21:16 Såvidt meg bekjent har ikke OSL verken ordinære eller charterflygninger til Tel Aviv? Er det et charterfly for Det Mosaiske Trossamfund? Noen som vet hva det der er for noe?
  2. Hvis du har 10 timer så er det ingen grunn til å henge på flyplassen. Da kan man jo dra inn til byen. T-banen drar deg inn dit for en billig penge.
  3. Heathrow kan være ganske slitsom å reise igjennom, mye pga sikkerhetsshysteriet der. Men nå er det mye spennende å se på terminal 4 også da, siden det er der de fleste British Airways sine større fly kommer inn. Stort shoppingareal er det også.
  4. Alltid koselig med nye medlemmer på forumet.
  5. Skulle gjerne hatt noe slikt her i Norge også. Noe fyll blir det nå ihvertfall ikke da alkohol er totalforbudt.
  6. Så morsomt at de sender noe interessant når de er i streik.
  7. Jeg kan med glede lese i dagens Aftenposten at regjeringen gir grønt lys for UiTø sin flygerutdannelse. Saken skal behandles i Stortinget i juni. Men før studiet kan starte opp må ESA ferdigbehandle en klage fra en sivil flyskole. Overraskende?
  8. Jøss, han valgte den utradisjonelle måten, kanskje det burde bli ny sport!
  9. Den dama som er beskrevet må være skikkelig kresen. Som sagt over må du skrive en mail til Luftfartstilsynet snarest for å si hvor dårlige kontrollanter de har.
  10. Å fly til polene i fs er bare tull ja. Ikke noe spennende å se der. Det er som sagt en vegg der.
  11. Det er veldig få i Irland som snakker irsk (gælisk). Faktisk bare 75.000 som bruker det daglig. Kanskje vi skal kreve at alle SAS piloter skal kunne samisk?
  12. Burde nesten blitt et slags VM i flyfyll. Hvilken trønder lager mest bråk på fly i løpet av ett år?
  13. Samme sak fra VG: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=138343 Hva er det med disse trønderne og fyll? Skulle tro de er genetisk disponert for slikt.
  14. My Travel pleier å ha en teknisk mellomlanding i Sharja i Forente Arabiske Emirater. Med det menes vel fylling av bensin og sånne ting.
  15. Hva kreves det egentlig for å bygge en slik simulator? Krever det at man er ekspert på alskens elektronikk eller?
×
×
  • Opprett ny...