Gå til innhold

Hvorfor har ingen....


S. L.

Anbefalte innlegg

...funnet opp et slags porgram der man kan bruke musa som en joystick der man ved å benytte seg av knappene på musa kan kontrolere for eksempel flap, landinggear, speedbrake osv. Så kunne man brukt scrollehjulet som throttle?

 

Rart om det ikke allerede er noen som har funnet opp noe slikt, for det måtte jo egentlig være et glimrende tilbud for de som prøver en flysimulator for første gang og ikke har tatt seg råd til å kjøpe en joystick ennå. Selv om dette ikke kan sammelignes med en joystick, må det ihvertfall være mange ganger bedre enn å bruke knappene på tastaturet, for det er etter min mening helt håpløst. På Flight Simulator X burde det kanskje stått på coveret at joystick eller eventuelt "mousestick" var et krav til brukeren ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er nå ikke SÅ vanskelig å fly med tastatur, kanskje du ikke har lest instruksjonene? =)

 

Viktigste trikset er å trykke 5 på det numeriske tastaturet når du svinger. Prøv feks dette, trykk piltast venstre noen ganger, vent til du har 10 bankangle, trykk 5 på numtastatur, og da holder den seg circa der, bare å finjustere med piltastene og trykke 5 igjen hver gang du har 10 grader. For å gå straight igjen, trykk noen ganger på pil høyre og så trykk 5 igjen når vingene er levla.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...