Gå til innhold

Fly Dash8 og B737-700 Full Flight Simulator!!


Gjest

Anbefalte innlegg

Til alle dere (?) som tviler, dette er siiiiiinsykt artig. Vi i FLG'06 Teamet holdt vårt ukentlige møte på SAS Flight Academy på tirsdag. Etter møtet fikk vi en omvisning på akademiet, deriblandt fikk vi komme inn i FullSimmene og titte.

Naturligvis ble jeg som et barn, og bare måtte sitte litt i venstre setet på 737'en for å få feelingen. Plutselig starter simmen, og instuktøren sier noe slikt som: " OK, Gi gass, så tar vi av"

Dette kom litt brått på, men det var jo bare å følge ordre. Dro opp trottle og kjente jeg ble sugd ned i setet....V1.....ca 125kn ROTATE....hehe. Dro til meg spaken og fikk 15 graders stigning. Var så oppspillt at jeg glemte å leke meg. Skulle bare ha lagt over i bank angle, men var litt for preget av stundens alvor. Etter å ha flata ut på 3000 fot, stoppet simmen. "Sett flaps 30, armer spoiler. Du skal lande på Gardermoen"

Som sagt så gjort. Startet decend midt i ILS'en og arbeidet med trottle og pedaler til jeg kom ned på stripen. Landet litt innpå, men er egentlig fornøyd med resultatet.

som sagt, dette kom brått på, og økten varte ca. 5 min., så jeg fikk ikke gjort så mye mer utav det, men det gav meg vanvittig lyst på å teste mer. Dere som er påmeldt får det dobbelte av tiden jeg hadde, men kan love dere at tiden flyr...bokstavlig talt....når man har det gøy!!!

 

Håper det blir en anledning en annen gang, men vil ønske dere alle lykke til, og garanterer at dette er noe dere ikke kommer til å glemme på en lang lang stund.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

At dette er sinnsykt artig kan jeg skrive under på. Har selv hatt to landinger i 737NG full motion på gardermoen. Ene med 14 kts sidevind, litt hard landing, men gikk egentlig fint. Den andre var det også 14 kts sidevind, men nå gusting 34(!) kts, og instruktøren kutta to'ern på 1,000 AGL... "" Tja, kom meg ned, og landinga ble faktisk mykere enn den første ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Hei Thomas. Det var jo "først til mølla" prinsippet som gjaldt her, for de som var registrert påmeldt. Du vet jo selv når du meldte deg på simmen. Har en mistanke om at du kan glede deg! ""

Det er vel ca. dobbelt så mange som har meldt sin interesse på 737-simmen i forhold til Dash8, uten å kunne gi et antall, da jeg ikke sitter på de tallene.

 

Om det fremdeles skulle være noen som av en eller annen grunn ikke har meldt seg på FLG'06 sier jeg bare; her går dere glipp av mange opplevelser dere sent vil glemme, og som ikke vil bli lett å kopiere, for ikke å si umulig.

 

Team FLG'06

Per

Technical-flg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...