Gå til innhold

IVAO kontra VATSIM


Ivar Rasmussen

Anbefalte innlegg

Hei Espen

 

Lite aktivitet av norske piloter nedover.Tragisk...????

forstår ikke helt !!

Mvh Ivar

 

Hei ""

 

Å fly i norge på IVAO kan være en ensom opplevelse..

 

Mange her som kan bli mye flinkere .. Men jeg er usikker på om jeg har vært nedover Europa og samtidig ikke sett en normann ..Treffer på dem stadig vekk. (ja jeg er mye der nede) Jeg bor jo delvis på Karup ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det jo As Real As It Gets da... enkelte piloter i WIF kjenner ATCen i tårnet på fornavn :P

 

Jeg har for det meste sittet ATC, og da som ENBD CTR og kan med hånden på hjertet og 1000 kniver i ørene si at det er mange av de samme pilotene som går igjen ja, og det er mange som skal ut av Norge mens andre flyr stamrutenettet med Dash og andre fly. Samtidig som det er Nordmenn i luften, kommer det stadig piloter fra england og andre plasser som flyr til Norge, til og med til Bodø.

Joda, er morsomt med andre piloter man ikke snakker med annne hver dag, men er fint å ha de også.

 

VATSIM er VATSIM og IVAO er IVAO, jeg liker VATSIM, hva liker du? ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Diksusjon om VATSIM kontra IVAO eller andre tilsvarende organisasjoner har vi hatt utallige ganger, og konklusjonen pleier å bli at det er en smakssak.

 

Jeg har prøvd mange forskjellige netverk, men jeg personlig foretrekker VATSIM. Dette er fordi jeg føler at VATSIM har en større grad av seriøsitet og realisme, samtidig som man ikke blir "flamed" for å gjøre en liten feil, og man kan også slenge inn en liten kommentar på norsk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei,

 

Diskusjonen rundt forholdet VATSIM/IVAO er -, som det blir påpekt -, en gjenganger.

 

I alle tilfeller er det helt opp til den enkelte hvorvidt man vil fly (eller være ATC) i den ene eller den andre organisasjonen.

 

Når det gjelder antall brukere online så vil jeg våge den påstand at også dette er uinteressant for de fleste. Om man skal satse på kvalitet eller kvantitet, det blir vel egentlig spørsmålet.

 

Begge organisasjoner har mye godt for seg, så anbefalingen blir (som alltid): Prøv selv !

 

Mvh

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og det har du helt rett i. Hos vatsim er jo mulighetene begrenset til å fly kun innenriks. Forsøkte en gang å fly til landvetter, men møtte veggen ved grensa og falt ned.

 

Jeg forsto ikke helt innlegget ditt Glenn. Det har aldri vært noen begrensning på hvor man kan fly hen på VATSIM. Selv flyr jeg som oftest i eller til utlandet. Det kan være Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland, England, USA, Australia osv. Har aldri "møtt veggen"... verken med den gamle versjonen av SB eller den nye.

 

Dette var vel så ironisk som det kunne bli. Selvsagt flyr jeg utenlands og dekningen hos Vatsim er god. Spesielt i Tyskland. Og der finnes det mange svært gode ATC-folk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...