Gå til innhold

Glenn Bjørlo

Members
  • Innholdsteller

    185
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Glenn Bjørlo

  • Bursdag 17. april 1968

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Glenn Bjørlo's Achievements

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det ordnet seg. Sånn for ordens skyld. Jeg kjøpte scenery in-game for en stund siden uten at jeg fikk gjort annet enn å betale. Innholdet selvsagt utilgjengelig. Support Team for MSFS kansellerte transaksjonen og vipps. Buy & Download fungerer. Fra support team: "It appears that a transaction didn't go through which is why the "Buy and Download" button was not available anymore. We have manually canceled the transaction. Please try again, the "Buy and Download" button should be restored now."
  2. VPN var årsaken til lag. Deaktiverer hver gang jeg skal ut å fly. Litt sen info
  3. Heisann Har lastet ned siste versjon 1.13.16.0, men knappene for Buy & Download in-game er "grået" ut og utilgjengelig for World Update III. Noen tips? Har forsøkt å fjerne alt under "Community", sjekket at jeg er online osv. Noe skal det alltid være... mvh
  4. Heisann Sliter med at jeg har 1 sekunds lag hvert 30. sekund. Veldig rart. Kan ikke se noe som skulle føre til det da resten av MSFS fungerer helt fint grafikkmessig i 29 sekunder. Litt irriterende når man har det litt travelt under landing osv. Noen som har opplevd det samme og har en idé om hva som kan være problemet? Har lest og lest på nettet men finner ikke noe som treffer mitt problem spot-on.
  5. Jepp.. mistet de da jeg forsøkte å installere MSFS på annen disk enn der Xbox (pålogginsgreia) ligger. Ligger noe info om det der ute. Kjøpte egen disk eksklusivt for MSFS for å ha kontroll på alle tilleggene osv. Fant en løsning på det gjennom å bruke et freewareprogram som heter "msfs addon links" på "flightsim.to". Anbefales. Da kan du legge alt av ekstra på den disken. Fant ikke noen løsning på det at hele innholdet i Community-mappa forsvant. Den avinstallerte rett og slett seg selv.. Dersom det var problemet ditt da...
  6. Noen som vet benevnelsen på funksjonen så jeg kan sette den opp? Har lett som en gal, men finner ikke ut av det. Er jo nødt til se flyplassen man skal lande på.. stort sett i alle fall..
  7. Takker. Det var det jeg mente å huske, men det funker ikke.. på bakken i alle fall.
  8. Hei Har så vidt begynt å ta frem FSX igjen etter et to-tre års "pause". Men hva var shortcut'en for å heve/senke pilotsetet?? Finner det påk... ikke!!
  9. At dere orker å bruke tid på dette..... . Ops, nå brukte jeg min tid.
  10. Trodde programmet var testet! Når det er sagt fungerer alt utmerket for meg. V3.0.2 uten oppgradering av FS9! Til og med!
  11. Jeg forsto ikke helt innlegget ditt Glenn. Det har aldri vært noen begrensning på hvor man kan fly hen på VATSIM. Selv flyr jeg som oftest i eller til utlandet. Det kan være Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland, England, USA, Australia osv. Har aldri "møtt veggen"... verken med den gamle versjonen av SB eller den nye. Dette var vel så ironisk som det kunne bli. Selvsagt flyr jeg utenlands og dekningen hos Vatsim er god. Spesielt i Tyskland. Og der finnes det mange svært gode ATC-folk.
  12. Og det har du helt rett i. Hos vatsim er jo mulighetene begrenset til å fly kun innenriks. Forsøkte en gang å fly til landvetter, men møtte veggen ved grensa og falt ned. Jeg har forsøkt software'n til IVAO og funnet ut at SB3 er en mye bedre vare. Men så var det å komme seg ut i verden da....
  13. Er det noen som vet om det er mulig å bruke de AI-flyene eller flytexturene/selskapene som finnes i SB3 til FSInn??
  14. SB2.4 har jeg aldri hatt..............................
×
×
  • Opprett ny...