Gå til innhold

Geir Fjellro Løitegård

Members
  • Innholdsteller

    351
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Geir Fjellro Løitegård

  1. Hei! Siden jeg var for treg, så ble det ingen pedaler på meg ennå... Men om noen skal selge, ta kontakt med pris osv.
  2. Christian Paulsen: Slapp av a! Er du interessert i fly, så må du tåle at folk her utdyper, og påpeker feil. Du stoler kanskje blindt på vg eller dagbladet, det er helt greit for min del. Men når folk kommer å utdyper her, så trenger du ikke slå ned på det. Folk er ganske mye mer interessert enn den vanlige mannen i gata. DEAL WITH IT! Og dette er ikke vondt ment til deg, men sånt burde du skjønne. Og når fagfolk kommer hit, som har dette som jobb utdyper...så bør du kanskje bare godta det. Jeg setter pris på litt mer input, enn det som står på digi.no. Så takk Tor... håper du kommer med flere sånne innlegg Og jeg skjønner du blir lei når det kommer sånne teite kommentarer.. Mine 5 cents for kvelden!
  3. Som en liten digresjon, så har det flyet som er på bilde base i Las Vegas for Allegiant Air
  4. Var en liten spotterpark der, men gjerde var i veien for min del. Er endel helikoptere, BMI og BA 320. Gå ut av terminalen, og mot venstre for å komme dit. Var noen gamle maskiner som sto parkert der også...
  5. Jeg foreslår du tar kontakt med Norwegian, siden du som passasjer har krav på å vite hva som skjedde der. De har jo helt sikkert rutiner på å rapprtere slikt. Kapteinen har jo ingen grunn å bli irritert, siden du spør på en fornuftig måte.
  6. ja, men KLM faser ut 767, og tar imot a330 istedenfor. Det er ikke lenge før 767'ene er borte. Og du bør juble for å få fly 777'en, da får du eget entertainment system. Når jeg var på everett så jeg 2 KLM777'er der. Så kanskje du får en splitter ny en...
  7. Antar det er avgang fra osl, evt ankomst TRF? Flyr tom til Sandefjord, også videre til syden. Og når ankommer Sandefjord, flyr den videre til osl tom...
  8. Real sim og fs kan ikke sammenlignes, sier nå jeg. Blir som bilspill vs ektekjrøing. Yoke'n til SAS simmen er så mye bedre enn "plastikken" vi kjøper. FS blir nå fremover en stor nedtur... Men ekte sim var en helt RÅ opplevesle..
  9. Jeg har fått oppsatt slot på 737NG, men hadde det vært mulig å få flydd tidligst på lørdagen. Jeg har bare dagpass på lørdagen, så hadde vært litt kjedelig å bli sittende ekstra lenge å vente, siden det er sikkert folk som skal være der hele natta. Ikkenoe krav, men tenkte å høre om det var mulig?
  10. Da har jeg meldt meg på for dagpass lørdag, og satt opp ønske om 2 sessions i 737 sim'en. Betalte akkuart nå, så dette bør være iorden iløpet av neste uke. Så får vi se om julenissen kommer tidlig iår også, og det blir ekte 737 sim Må si dette opplegget virker meget bra, og arrangørene gjør en sikkelig innsats. Så de fortjener en stor takk. ..
  11. Meget bra! Er stor fan av flyene dems, og bruker de fortsatt..
  12. De har 2 flighter med relativt nærme tidspunkter. Speedbird 6 og Speedbird 8. Du kan av og til også se Virgin 901, som flyr samme strekning men er en A340-600.
  13. Må gjerne bruke mitt: http://www1.airpics.com/showimg.php?imgid=56846&PHPSESSID=f3c4055a8b8b35f416ea42d90b95b718
  14. Har flydd NW på AMS - Detroit, og det var en A330-300 som de vanligvis bruker. Meget behaglig, reg'en var N801NW De bruker vanligvis A330(-300( på DTW-AMS/FRA/CDG samt BOS-AMS. Men som alltid, skjer det alltid unntak på slikt.
  15. Hørt den over østlandet flere ganger også, det pleier å være rundt 12. Kan du bekrefte at Virgin 901 er jevnlig over Norge også? Men at den flighten skal prøves ut, er helt sikkert! Edit: Den AC-maskinen hadde fuel-stop på Arlanda før iår, men går vel non-stop nå går jeg utifra
  16. Jeg er ikke med i "Gutta på tur", og føler ikke meg ikke utsatt for noe trakasering... Prøv gjerne å fly til flyplass midt i et flyin, og spør om å få vektoring. Skjer det, blir det et evig kaos uten like...(men er det er lite/middels trafikk, så går det jo som oftest helt fint) Heldigvis er det bare sim, så man må jo for all del prøve.. Men at det er lite trafikk i Norge på begge fronter er jeg enig i. Heldigvis fikk jeg Stockholm ctr til å føre meg ned til GM igår.
  17. Hendelsesdato: 04.09.2003 Neppe noen uker siden dette skjedde, heller noen uker siden rapporten kom. http://www.aibn.no/default.asp?V_ITEM_ID=619
  18. Antall timer du har på vatsim kan lett sjekkes! Heldigvis vet jeg at det er plenty av folk der oppe som har mye mer peiling enn meg(og deg også?), så det skal du få slippe å tenke på - so no surprise there Men nå skal jeg ikke dra den tråden her lenger ut, så god jul!
  19. Var med endel i starten på "gutta på tur", og skjønner godt at de vil ha med folk som har erfaring og har endel erfaring. Selvfølgelig er litt kjipt å vite man ikke har nok timer bak simmen, men dette er noe mer en bare søndagstur - De vil ha realisme og vil ha piloter som vet helt sikkert hva de gjør. Kan hende at dere har erfaring og peiling nok, men da haadde dere jo sjansen til å få bli med. Husker da det ble nevnt noe om en liten checkride om å bli med på "Gutta på tur" Synes alle burde respektere at dette er Julian og Ivar sitt opplegg, og de da kan de faktisk sette krav. Og jeg skjønner godt at de ikke vil ha med noen som kan riskikere å finne på mye rart, og må ha bevist at de kan noe om det. Husker da jeg var med, da var det alltid ettellerannet som gikk galt Men husker forsatt turen vi hadde til Samos, og særlig tilbakturen. En veldig artig opplevelse, særlig dette med å fly tidlig opp og ned. Var liksom noe med å se soloppgangen både i fs og ute. GOD TUR!
×
×
  • Opprett ny...