Gå til innhold

Fornax

Members
  • Innholdsteller

    17
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Fornax's Achievements

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Bruker du DX12? I såfall er det kjent problem som går en stund tilbake: https://forums.flightsimulator.com/t/mixed-textures-in-ground-at-default-airport-dx12-beta/534963 DX11 har ikke problemet afaik. Bruker DX12 selv pga FG, og synes det er litt bedre i SU14-beta. 'Bug logged'; så Asobo er klar over problemet.
  2. Vakkert! (PS! Hvis noen har terrain issues, må man fjerne ENLK fra Blacksquare's Taxisigns Europe).
  3. Ikke såååå lenge til 🛬 @WombiiActual Vært en tur på Nesodden, eller bor du der?😉 https://forums.flightsimulator.com/t/snow-coverage-still-not-right/614608/10 Ser Steilene - bor like ved 👍
  4. Gratulerer Kjetil! Bra jobba!! Håper de kan fikse terrain/texture bleed i DX12 snart....ikkje bra: https://forums.flightsimulator.com/t/mixed-textures-in-ground-at-default-airport-dx12-beta/534963 Og turbulens i skyer, CBr etc - noe av det jeg savner mest i simmen, men det er en annen diskusjon
  5. Finner ikke denne på .to lengre. Noen som vet om den ligger et annet sted...?
  6. Norske helipads er vel ute: https://flightsim.to/file/54947/norwegian-helipads Takk til han for det Noen som har litt peiling som kan lage Taraldrud (ENTX) hvor politiet har sine helikoptre (tidligere stasjonert på ENGM)? Tom en søt RWY der 36/18.
  7. Noen som har fått testet ut RDPreset og/eller Salvuz sin ENBR til msfs - og kan anbefale eller ei? Tenker da spesielt på RWY profile, slik at rullebanen ikke virker helt flat, og andre positive ting ved scenery'ene. Bruker Wombii sin, og synes den er veldig bra... Innflyging BR - virker kanskje ikke så ekstremt sloped som jeg trodde:
  8. Ok. Er vel heller ikke mulig å koble det til bane i bruk 01/19 heller(simmen ofte feil bane vs real-life og vind også)? Isåfall ville jeg vurdert å ta med running-rabbit i update 1.3(etter tog updaten ;)) - da evt bare til bane 01R og 19R - da det er landingsbane(99%) i LVP (lav-sikts-prosedyrer/tåke) (landing R, avgang L). Evt nevne/begrunne det i i beskrivelsen av scenery/patch... Blir ihvertfall kjøp. Bra jobba!
  9. Hvordan er det med 'running rabbit' approach lys? Så to streams nå uten 'rabbit' i tåke. Er alltid på i tåke irl - eller er det noen forhold som må til for at det skal funke i simmen? Ellers ser det utrolig bra ut!
  10. Raste igjennom Q&A - så ikke det ble tatt opp da. Men fløy inn til ENTC(som alltid har hatt lys som blir borte) i går - da funka alle lysene. Så vet ikke om siste update har hjulpet noe...
  11. Har samme problem med payware ENTC: starter på ENTC alt ok. Starter en annen plass og flyr inn til ENTC: RWY lights borte + 60% av TWY lights borte. Vært i kontakt med developer M'M Simulations som hevder det er en msfs bug. Rimelig irriterende... Virker som det er mer utbredt i Norge (ekstreme breddegrader) enn andre steder. Aner ikke hvorfor - Wombii eller noen kanskje vet litt mer...?
  12. Ja, leste om at det er et kjent fenomen: https://forums.flightsimulator.com/t/flickering-and-partially-disappearing-airport-runway-lights/466358 Men ENTC er ekstrem - alltid manglende RWY-lights. Prøvd TLoD 400, Pre-cache står på Ultra, med og uten rolling cache etc etc - samme problemet, noe som er uheldig i Live-WX og live time (alltid mørkt )
  13. Kkøpte ENAT på Simmarket for noen dager siden. La merke til de svevende lysene her og. Simmarket fortsatt på 1.100... Noen som har problemer med ENTC payware? Der fungerer lysene hvis du starter på flyplassen. Flyr du inn fra en annen flyplass er alle RWY-lights borte og halvparten av TWY-lysene. Veldig irriterende...
×
×
  • Opprett ny...