Gå til innhold

Kristian Kristiansen

Members
  • Innholdsteller

    114
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Kristian Kristiansen

  1. Gøy å se at P3D, FSX og X-plane endelig får litt "frisk" konkurranse. Håper bare dette faktisk blir gjennomført. Dog er jeg spent på om dette faktisk blir i nærheten så bra som de prøver å få det, eller om det blir en enorm flop (merk: ms flight).
  2. haha, skal vell klare å kjøre de ekstra 2 minuttene
  3. Jeg trenger heldigvis ikke dra så langt bor 10 minutter unna flyplassen
  4. Da kan man jo like godt rigge opp en stor EMP som man fyrer løs i det flyet tar av over skallen på deg. Da har du slått det fullstendig ut.
  5. Er vell ingen her som sitter på informasjon om endringene. Antakeligvis har bare microsoft bytta ut 10 default fly med nye, og lagt inn et hakk høyere oppløsning på default texturene. Dette for å tjene millioner på et produkt de egentlig satte sammen i 2005
  6. Ja det er mulig det er jeg som tar feil ;o Men ble ikke akkurat overveldet Hadde håpet på et litt større løft etter 6 år
  7. Har jo vært en del skriverier her på forumet angående det nye Microsoft Flight. Det jeg lurer på (som jeg da ikke har klart å finne noe særlig om) er hovedforskjellene mellom FSX og flight? Såvidt man kan se i videoene er det som om flight er min FSX uten alle add-ons. Visuelt ser det ikke ut som om det er særlig mye som er oppgradert (med tanke på videoene fra MS). Så hva er nytt?
  8. Hørtes skøy ut! Må se hvordan muligheter det er for å skaffe seg fri.
  9. Så vidt jeg har forstått det er det bare å lokalisere "radio panelet" i flyet (NGX finner man det vell bakerst, nede i midt konsollen). Hvor da alle som skal snakke sammen bruker samme frekvens på radioen Ex. 123.00. Har ikke selv prøvd dette, men regner med det er sånn det funker.
  10. kanskje litt hard touchdown, men ellers en fin landing
  11. Er aldri morsomt når fly ramler ned å tar livet av mennesker! La oss håpe at flyhavarikommisjonen kommer fram til et tiltak for å unngå også denne type ulykker! Blir forsåvidt spennende å se hva som var årsaken til styrten.
  12. Ser egentlig på dette som noe usannsynlig. De mente nå for 60 år siden at dette var hvordan vi kom oss fra A til B i 2000: Klikk
  13. Har dessverre ikke tid til å se dette i kveld! Men flott at man har en HDR dekoder fra canal-digital med muligheten for opptak
  14. Synd jeg er på skolen da : ( Får satse på vær og vind sånn at man kanskje får med seg innflygingen fra vinduet på Bodin VGS
  15. Har brukt CCleaner i noen år nå. Personlig merker jeg (nå skal det sant sies at jeg har maskinen på 24/7/365) at den også er veldig god til å fjerne midlertidige filer. En annen ting dere kanskje ikke har prøvd som fungerer SÅ mye bedre i CCleaner enn i windows, er å legge til/fjerne programmer. I windows merker jeg at det tar latterlig lang tid å hente frem listen over programmer som er installert. I CCleaner tar det 0.1 sekunder. Og ja, jeg snakker om gratis-versjonen.
  16. hva er problemet? får du feilmelding når du prøver å starte dem? Isåfall, hva står det i feilmeldingen?
  17. Det er når ting som dette forekommer at man kjenner at man blir virkelig fortvilet over media. Sett heller 6 åringer til å være journalister. Da vil vi vertfall få noe mer fornuftig lesestoff.
  18. Lurer på om det er han Are Kalvo. Vertfall han som har skrevet manuset til filmen.
  19. Vet ikke om noen av dere har vært på Norsk luftfarsmuseum og sett denne videoen, eller sett den på youtube før. Men jeg syns den var ganske morsom, og sann. Fant den endelig på youtube, så tenkte jeg skulle dele den med dere andre. [video:youtube]doWvSb30qj8 Edit: Videoen blir spilt i kabinen på Olav Kyrre, Fokker F.28 1000 ved Luftfartsmuseèt i Bodø.
  20. Vi har vell alle en eller annen gang vært med på noe som har kommet i avisen, eller på tv. Og man merker da hvor ufattelig lite media bryr seg om fakta. For jeg ser vertfall selv at hver gang jeg har vært tilstede hvor det har skjedd noe som har kommet i medias søkelys, så er det feilinformasjon på feilinformasjon fra deres side. Kan godt hende de ikke hadde en dråpe med fuel for mye. Bare det høres fett ut i media, så er det bra for dem.
×
×
  • Opprett ny...