Jump to content

Øystein Hansen

Members
 • Content Count

  358
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Øystein Hansen

 • Birthday 10/02/1971
 1. Filmsnutt om 330-Skvadronen på treningstokt http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/article8653349.ece
 2. Jeg tok en kjapp tur med samme painten du har brukt, og kan vel konstatere at det er tendenser til "gjeller" her også... men lurer vel på om det egentlig skal være sånn? Kan det være en litt dårlig sammenskrudd modell?
 3. Kanskje dette er et ledd i SAS sitt uttalte mål om å nå Norwegian sitt kostnadsnivå innen 3 år. Færrre dører = mindre vedlikehold = lavere kostnader :grin:
 4. Jeg brukte PMDG sin modell. Carbon bremser og Short Field Package kan du sette på i FMC under Options og Equipment. Lykke til!
 5. Peace of cake...dette må jo være enkelt! :cool: Jeg valgte meg en ørlitt mindre 737 - en 600, satte på carbonbremser og short field package. Ingen pax eller cargo (ingen turte å være med) og ba pent om en liten skvett Jet-A i hver vinge. Ved "terminalen" Take-off Svingte ut til venstre i dalen, klatret til 12000 fot før kurs tilbake til Lukla. Det var ganske mye vind (21 knop tail/side). Flaps 40, Autobrake Max, Lett maskin, lav fart...sikte! Vinden tok godt tak i det tomme flyet. :eek: Touch-down - knallhardt! :blush: Oppbremsing, og kunne lett svinge inn ved "terminalen" igjen... :whistle: ...så nå tar jeg inn på Hotellet og venter på nye utfordinger!
 6. To fra meg også etter at Pasi og meg landet på Værnes. Blir flott denne Pasi!
 7. Vroute er vel og bra det. En annen tjenste som gir deg anledning til å søke opp flyruter er RouteFinder. Enkelt, kjapt og gratis :cool:
 8. Øystein Hansen

  FLG 2012

  Det er kjempflott at dere stiller opp for ungdommen Fred og Birger! Jeg har fått beskjed fra et par stykker, som ikke har fått tak i verge. Anbefaler at disse personene kontakter Fred eller Birger på PM, så ordner det forhåpentligvis seg. PS: Husk å sende inn vergeskjemaet på forhånd, slik at vi har oversikt over hvem som har ansvar for hvem. Hvis det er enda flere som har problemer med å ha med seg egen verge, så post i denne tråden, og søk hjelp. Hilsen Øystein Hansen
 9. Øystein Hansen

  FLG 2012

  Hei folkens! Nå nærmer FLG seg med stormskritt! I den forbindelse er det behov for en liten presisering for deltakere under 18 år. Dere har alle mottatt et vergeskjema som skal fylles ut og sendes inn på forhånd. Det har kommet noen spørsmål rundt dette med verge, og vi har derfor behov for å oppsummere noen krav rundt dette: - verge må være minimum 23 år - verge skal være med til arrangementet ved innsjekking - verge kan være annen person enn foreldre/foresatte Har du ikke foreldre/foresatte som kan være med til arrangementet, så kan du prøve å skaffe deg en verge blant en av de eldre deltakerene som kjenner deg, og som har lyst til å ha ansvar for deg gjennom arrangementet. Dette forutsetter selvfølgelig at du får lov av dine foreldre/foresatte. Hilsen Øyvind & Øystein Sikkerhetsansvarlige FLG2012
×
×
 • Create New...