Gå til innhold

Thomas S. Soland

Members
  • Innholdsteller

    47
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Thomas S. Soland

  • Bursdag 30. nov. 3

Thomas S. Soland's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ang. Teamspeak/Ventrilo og slikt: Jeg har nettopp konvertert fra Squawkbox til FSInn og synes jeg får så utrolig mye bedre lyd nå. Den fyrer jo opp Roger Wilco som lydklient når jeg logger meg på, og det kan virke som at innstillingene jeg har gjort der er de gjeldende. Når jeg tester ut lydkvaliteten lokalt, så høres det MYE bedre ut med Wilco enn med Squawkbox sin innebygde klient. Men så har jeg et nokså utstabilt lydkort også da, så det kan være det som har ødelagt litt for meg frem til nå. Du kan også bruke Teamspeak til det samme om du ikke liker Wilco, men Wilco krever mindre systemressurser. Egentlig er jeg glad for at Squawkbox 3 har innebygd voice. Hadde det ikke vært for at SB3 er så utrolig lett å bruke hadde jeg kanskje ikke orket å sette meg inn i online flyvning i utgangspunktet. FSInn er faktisk LIKE intuitivt å bruke, men det er mer omfattende. Jeg tror det kan virke litt avskrekkende på potensielle online-piloter.
  2. Takk for en flott kveld! Se noen bilder her: http://www.flightsim.no/forum/showflat.php?Cat=0&Number=453542&an=0&page=0#453542
  3. Får ikke helt til SID/STARS helt enda, vanskelig å gjøre det uten FMC. Men kan jo alltids fyre opp en VFR! Ifølge NOTAMen så er det både skyfritt forblåst - da kan jeg kose meg med noen titalls T/G! Forresten, siden du er student så kanskje du har godt av en halvforvirret manuell nybegynner-SID... "Høh? Var det ikke Roseb 3A til HG, TRM R253/DME 32.5-TRM som førte til Z10 KVB?!?"
  4. Slenger meg på jeg, jeg hadde bare et par tre t/gos på ENGM men flott ATC service allikevel. hadde ENGM Appr litt connection-problemer en stund? Han forsvant fra listen sånn dann og vann, jeg så meg nødt til å kontakte Oslo FIR men da ble jeg satt over til ENGM appr. igjen. Etter det gikk det helt strålende da.
  5. Spør vel egentlig mest for å finne ut hvilket program som bruker minst ressurser. Har ikke akkurat verdens kjappeste maskin, så hvilket program er "snillest" for PCen, SB3 eller FSinn? Noen som har begge og kan sammenligne?
  6. Skal på jobb nå i kveld... og igjen i morgen tidlig... Holder dere på på søndag også? Til når da i så fall?
  7. Bruker SB3 og det fungerer for det meste helt fint. Jeg bare lurer på hvilket av disse programmene som er best i bruk, bruker minst minne, har de peneste modellene osv? noen som har prøvd begge deler og kan sammenligne dem?
  8. Hehe minner meg om den gamle sambandsvitsen: ATC: Pan Am 1, descend to 3,000 ft on QNH 1019. Pan AM 1: Could you give that to me in inches? ATC: Pan Am 1, descend to 36,000 inches on QNH 1019 [color:"black"] [/color]
  9. Heisann, var på Gardermoen i dag og fløy en liten VFR ENGM-ENHA. Er som kjent veldig newbie... Etter å ha fikla det til slikt at jeg hadde forskjellig callsign i flightplan fra i Flightsim, så fikk jeg til slutt orden på ting... Ville bare si tusen takk til Jan Kristiansen som holdt hodet kaldt og var tålmodig med meg tross kjempemye IFR-trafikk i kveld. Stå på! Er alle VATSIM-folk slikt så er det ikke "As real as it gets" - da er det "better than it really gets"!
  10. Heisann Brathole, visste ikke at du var her på forumet! Har ikke sett deg siden Romaturen i '96 tror jeg... du må hilse til Helge R. der borte i Daytona Hvordan går det der nede forresten? Hørte dere hadde begynt med instrumentflyvning?
  11. Nei nei nei, det er ikke spam dette her, det er deilig å høre at flere faktisk er nervøse... Gjør hele greia litt mer betryggende liksom, når ringrevene sier at "we've all been there" så blir det ikke fullt så skremmende.
  12. Søren og, så dette innlegget først nå, og jeg skal ut i kveld... jaja da slipper du å hanskes med en newbie i kveld Et spørsmål: Når folk sier at de sitter på approach - tar de seg av tower og ground-tjeneste for den aktuelle flyplassen også da?
  13. Trond Meier satt og styrte ENGM approach. Fikk til å logge på, satt på cargopark og lytta. Filet til og med flightplan med noobwarning Så synd at jeg CTD før jeg fikk se noe. Tror jeg må justere ned grafikken... Servinfo, Adobe reader (charts), SB3 og FS9 samtidig er litt for heftig for maskinen virker det som. Dette virker litt spennende faktisk, deilig med skikkelige stemmer istf. standard ATC! TROR jeg lytta på rett kanal da. Men jeg trenger noen oppmuntrende ord da, så jeg ikke feiger ut før jeg tar engang har tatt til vingene... ganske overveldende...
  14. Heisann, at jeg ikke har sett det programmet før da! takker og bukker for tipset!
×
×
  • Opprett ny...