Gå til innhold

Arne Brathole

Members
  • Innholdsteller

    115
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Arne Brathole

  • Bursdag 19. juli 1986

Arne Brathole's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har vel vært delte meninger om denne mannen.. VG Boarding
  2. Ifølge VG er det http://www.finn.no/reise som kommer best ut..
  3. For all del, skriv "Charts" i remarks. Det blir jo mye mer "realistisk" enn at ATC må spørre om piloten har charts før klarering.. Blir lettere å planlegge klareringen også når en vet om det er sid eller vectors Savner å være ATC, må da komme en client for mac snart!
  4. Sas Braathens har vel ikke hatt så mye tid til streik i sin korte tid som selskap. I mine øyne har de hatt nok av arbeidsnedleggelser den siste tiden. SAS har også hatt flere streiker opp gjennom de siste årene. Jeg har egentlig et ganske nøytralt forhold til SAS. Jeg har opplevd både god og dårlig service på mine reiser. Noe man må forvente fra ett hvert selskap. Det har desverre blitt dårligere etter fusjonen, men om det er SAS/Braathens som skal ta skylden eller inntoget av lavprisselskap skal ikke jeg uttale meg om. Det jeg reagerer på i denne debatten er hvordan enkelte tar det på seg å fortelle den yngre generasjonen at vår mening ikke betyr noe, fordi vi ikke er gamle nok. En debatt blir nesten alltid lagt død med en gang alder blir blir brukt som argument fordi det er umulig å argumentere mot. Jeg er ikke enig i alt som har blitt fremstilt av "sas motstanderne" her, og det kunne nok ha blitt fremstilt på en bedre måte, men å argumentere i mot med "hvor gammel er du da" og "bli voksen" er ikke bare dårlig debattering, men også umodent. Bare mine two cents..
  5. Jeg og en annen kjørte rundt som follow me på ENGM under 24 timer flyinnet for ca. 3-4 år siden.. Det var en stor suksess og mange av de utenlandske pilotene ville ikke taxe før de fikk en av oss foran seg.. Det var en eller to som ikke så oss som biler men som en grønn trekant.. Det er i grunnen et problem som ikke er vanskelig å få ordnet. Men men, VATSIM styret har talt og da er det vanskelig å få de til å ombestemme seg. Det er veldig lite som minner om et demokrati i VATSIM, kan ikke huske at jeg har stemt på noen som helst med tanke på styremedlemmer..
  6. Vel.. jeg har ikke så mange lovord å si om 757en.. har flydd den frem og tilbake over dammen 4 ganger de siste månedene og skal over igjen nå på mandag.. Det blir forhåpentligvis siste gangen i en 757.. Islandair sin setup er faktisk ganske mye trangere enn SAS sin på 737.
  7. hehe, husket ikke navnet ditt før du nevnte roma turen.. kult at andre fra Haugesund kommer på Vatsim. Det er ikke så mange av oss.. vel som du ser så skriver jeg ikke så veldig ofte, men jeg leser det meste som blir skrevet.. Helge oser av gårde på instrument og er snart halveis.. Jeg stakkar, bør bli ferdig med privat i morgen.. Noe jeg burde vært for mange uker siden.. Ellers koser vi oss i som regel fint vær, men byen er ikke mye å skryte av.. Hehe.. Skal ned til Helge nå så skal hilse til han!
  8. var faktisk veldig mye mer nervøs første gangen jeg skulle snakke på vatsim, enn da jeg for første gang, real life, snakte på en av USAs mest aktive flyplasser.. kan ha noe med at jeg hadde en instruktør på siden av meg da, men første tur med voice på vatsim er seriøse greier.. hehe..
  9. Det het vel 3ENG5 da jeg hadde det.. Men du fatter vel poenget.. Vurderer sterkt å ta denne utdannelsen når jeg er ferdig med pilotutdannelsen her borte.. Men det kan bli litt vanskelig nå som det ikke er betalt lenger. Men det er vel smart hvis de skal spare penger..
  10. Herregud, hvis dette er et spørsmål på en ATC prøve tror jeg noen har misforstått grundig...
  11. Men ellers er VATSIM et samfunn med masse hyggelige mennesker som har det gøy sammen!! Herregud, er det virkelig mulig å krangle om absolutt alt..
  12. har akkurat sett filmen.. Kanskje den største skuffelsen jeg har vært ute for.. Filmen er grei, en time for lang, men grei.. Verdt 11 oscar nom?!? Ikke før Bjørn Sundquist spiller hovedrollen i alle amerikanske filmer... En halv time med en naken DeCaprio som sier de samme tingene om og om igjen er ikke det mest spennende jeg har vært med på..
  13. Hmmmm.. Har hørt om Juleball og sommerball... "Slutten av januar ball" er nytt for meg Flott tiltak forresten! Kan være jeg dukker opp på ENOS å guider dere gjennom.. Lenge siden jeg har vært online nå..
×
×
  • Opprett ny...