Jump to content

Tron Kittelsen

Members
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tron Kittelsen

 • Birthday 06/02/1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tron Kittelsen

  Map

  Har flightsim eget kart opp mot sin server ?
 2. Har et spørsmål. Har jo vært borte fra flightsim en stund men for fullt inne igjen. Men er endel som jeg må finne ut på nytt. En ting er Sky Blue radio. Har lastet ned Wee Tune Beastie II v3.2 Og startet den opp som det står, men hører ikke noe i cocpit. Noen som kan hjelpe ? Har FSX
 3. Når man vil justere slik at man kan se bedre ved f.eks landing så kan man trykke tror det var ctrl og Q men hva når man skal justere tilbake til normalen. Noen som vet ? Gjelder i FSX
 4. Takk for hjelp. Da forsøker jeg
 5. Er en stund siden jeg har foretatt noen flights men skal da starte opp igjen, Har lastet ned ACARS men trenger jeg noe mer ? Om jeg gjør tar jeg i mot linker med glede. Får tydeligvis ikke logget på med bare dette :-)
 6. Fikk i går en ny gamermaskin og skulle endelig komme igang med å fly igjen. Første tur fra Oslo til Bilund gikk bra, men under returen kom det opp FSX har sluttet å virke. Dette skjedde da 2 ganger. Noen som vet hvorfor ? Noe jeg kan gjøre for å ungå dette ? Håper på positivt svar.
 7. Da er det ny driver på plass i VNAS se mer på nettsidene
 8. Søker nå etter ny driver/eier til virtualnorwegian. Med umiddelbar virkning. Se mer på www.virtualnorwegian.com Kontakt meg ved interesse enten på email: tron@virtualnorwegian.com Eller på msn: management@kittair.com Om det ikke er på plass ny eier innen Tirsdag 23 juni 2009 kl 12.00 vurderes det og stenge ned dette VA
 9. Takker for tilbakemelding Ivar. Joa er endel som skal gjøres, men må ta det etter hvert. og må også se litt på responsen om noen vil bli med :-) Hadde også vært fint og fått med noen som kansje kunne hjelpe litt med og videreutvikle sidene.
 10. Ønsker alle velkommen til og melde seg inn og bli med Kittair. Her er det ingen opptaksprøver, bare og melde seg inn og fly og ha det fint. Besøk: www.kittair.com Om du har flytimer fra før så husk og oppgi disse så vi får lagt de inn.
 11. Virtual Kittair åpner dørene i morgen tidlig Fredag 6 februar ca kl 08.00 Håper mange vil bli med oss. Info på http://www.kittair.com/virtual-info.html her vil også nettadressen legges ut i morgen tidlig. :-)
 12. Tron Kittelsen

  FLG 2009

  Jeg er gjerne med og det blir to stk :-)
 13. Da er alt oppe og kjører på nye kittair.com Vi ønsker alle velkommen til og fly for oss :-) Besøk: www.kittair.com
×
×
 • Create New...