Gå til innhold

Jarle Wiik

Members
  • Innholdsteller

    86
  • Ble med

  • Siste besøk

Jarle Wiik's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Link som virker : mms://live.infomaniak.ch/rossy/avionchasse-1.wmv (Samme film - annet navn) Kopier adressen og lim den inn i f.eks. browseren. (Streaming)
  2. Hei. Ungene mine m/fl. skal dit (Sharm El-Sheikh) 11. Januar. De drar kl. 07:30 fra Gøteborg (Landvetter ?). Hvor finner jeg info om flightnr osv. ? Moren til ungene vet ikke siden hun ikke har noen med bookingen å gjøre...
  3. Flyshowet ble avlyst pga regn/skyer
  4. Lasta den opp på filefront i går - Fikk ikke godkjent fila før nå Men nå kan dere laste ned her også : Mirror Velg Download > Public Server så slipper dere å registrere dere først....
  5. Ikke noe passord - Blankt med andre ord...
  6. Fin video fra flyshow i USA : "Bitching Betty" er med i filmen så de som har F16 fra Lago vil føle seg hjemme Last ned her - (Høyreklikk - Lagre som...) Eller her - Mirror - Filefront 16.9MB - Grei kvalitet.
  7. De lyser jo 2-4km disse laserne så det er ikke godt å si om det var guttestreker eller noe annet. Tilfeldig var det sikkert ikke... Fikk øyet på en sånn en gang. Tok 20-30 minutter før synet var mer eller mindre "brukbart" igjen.
  8. I Windows MediaPlayer kan du sette opp hvilke porter som skal brukes selv. Se OPTIONS
  9. Hmm, på Elkjøp i Sandefjord har dem fått inn noen MS Sidewinder FF2 med ny type eske (i forhold til dem jeg har sett før).
  10. Alt. 1 Fordi den er utgitt i USA og det er endel som har fått den tilsendt derifra. Alt. 2 Fordi dem har lastet ned spillet.
  11. I følge Matt "Wags" Wagnerm (lead developer) vil fullversjonen være mye mer detaljert med flere objekter osv. Demoen er basert på en beta5 og de har kommet mye lengre i prosessen enn det demoen gir inntrykk av. Han anbefaler også 1GB ram for å få litt fart i sakene (med alt på fullt vel og merke) Skjermkort bør selvfølgelig være "up to date". Har ikke sett noe Minimum eller Recomended.... Btw.. Brukte vel rundt 9 minutter på nedlastningen..
×
×
  • Opprett ny...