Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 26. jan. 2024 i alle områder

  1. Både i simmen og i virkeligheten. "Sauron" har gjort det igjen, gjenskapt en spennende flyplass med omgivelser. Og hvilke omgivelser, en bebyggelse spredt på flate holmer, omgitt av dramatiske fuglefjell og opprørt hav. Bare en halvtimes flytur fra Bodø eller Leknes.
    7 points
  2. En gang i året så arrangeres "Norway Live" som kan sammenlignes med "The Gathering" for flysimulatorentusiaster i Norge, bare mye mindre. I fjor var vi ca. 30 personer samlet på Sandefjord Torp for å både kontrollere og fly. I år er arrangementet satt til 19-21 April. Her tar du med din datamaskin eller laptop for å kontrollere, fly, bli kjent med andre på nettverket du kanskje har snakket mye med - men aldri sett og ikke minst delta på litt sosiale arrangementer og omvisninger på Pilot Flight Academy for de som er interessert i dette. Kanskje du får prøve en DA40-simulator eller bli med opp i tårnet på Torp? Les mer om arrangmentet her, og du er hjertelig velkommen å bli med: https://norwaylive.vatsim-scandinavia.org/ Hjelp oss gjerne også med å spre ordet! :) Som sagt, dette er både for piloter og kontrollere i alle aldre. Vi håper å se deg i April!
    1 point
  3. To korte fine turer i flotte omgivelser. Evenes-Andøya, og Andøya-Leknes. En meget ekkel sidevind førte til en stygg landing på Leknes, men vi berga såvidt.
    1 point
  4. Tredje siste, short final med Vedøya og Storfjellet i akkurat den vinkelen der Åfjorden(havstykket mellom Vedøya og Storfjellet) lar Nykene komme til syne. Det er hjemme, akkurat slik jeg husker det. Vakkert og takk for besøket.
    1 point
  5. Den maskina har "close to perfect" FM. Mangler egentlig bare endel på ground handlingen. Men jeg har enda ikke sett noe fly i en simulator hvor det er riktig for et halehjulsfly. Og jeg har noen timer IRL på Stearman...
    1 point
  6. Ser flott ut ja!👌
    1 point
  7. Pent stykke arbeid.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...