Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 10. jan. 2024 i alle områder

  1. Utvilsomt ORBX ENGM laget av Finn Hansen. Iallfall fram til Aerosoft får lansert Jo Erlends ENGM som har vært under utvikling i lang tid (skjermbilder finnes i denne tråden: https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/174273-aerosoft-airport-oslo-gardermoen-engm-preview/).
    2 points
  2. Tror jeg har funnet problemet og løst det. Jeg bruker "MSFS 2020 Global AI Ship Traffic - GAIST Ultra V3". Jeg fjernet denne fra Community mappen, og da ble problemene borte. Leste også et innlegg på FS som hevdet at gaist-indianocean-routes, og gaist-latam-routes var problemet. Jeg har lagt tilbake gaist-euwest-routes, og har ingen problemer nå.
    2 points
  3. Etter å ha ergret meg over ASOBOS helikopterversjoner, tok jeg steget over i "The FlyInside Bell206", og har endelig fått noen timers trening i å håndtere disse roterende vingene. Skal på ingen måte påstå at jeg er observert i elegante bevegelser, men jeg klarer faktisk å forflytte meg dit jeg setter meg som mål. Må også innrømme at det tok noen timer med justeringer av akser og tankegang. Fremdeles gjenstår det mye trening, og spesielt landingene er utfordrende, men du verden så artig det er å innta en helt ny dimensjon i aerodynamikken 😁
    1 point
  4. Tusen takk for info:-))
    1 point
  5. CP1/3/4/5 er lastesoner, med CP1 i framre seksjon og 3-5 i bakre med nett mellom hver. Det kan være andre konfigurasjoner, men ikke på Fenix, såvidt jeg vet. Maksvekter avgjøres av flyselskapet og kan settes lavere enn grenseverdiene fra pridusentene. Eksempel på konfigurasjon:
    1 point
  6. Jeg bruker EFB til A320, men jeg lurte likevel på hva seksjonene i fs2020 betydde..
    1 point
  7. Flysimware Learjet 35A. Riktignok "early access", men det kommer jevnlige oppdateringer og utviklerne har store ambisjoner. Jeg forlanger ikke mer, den flyr aldeles nydelig allerede, men man må være passelig på "tå hev" for å ha full kontroll. Akkurat som Starfighter`n . Og det meste av systemer er manuelle, med litt uvant læringskurve for de som er vant med automatikk. Hun biter fra seg, uten nåde, ( akkurat som Starfighter`n), men belønner rikelig den som behandler damen med respekt . Derfor behandler jeg henne, akkurat som Starfighter`n 😎.
    1 point
  8. Lager en ny tråd på denne Stooooor takk til lufthavnsjef og plasstjeneste på Leknes for hjelp og omvisning i sommer! ENLK - Leknes lufthavn Ting som er greit å vite: - Hangardør og kjøretøyporter åpner seg automatisk - Parker på stand 3 med luftambulanselivery for ambulansescript (detekterer ord i simtitle som ambulanse, ambulance, medic, doc, rescue, redning). Kan også aktiveres med NAV 2 til 113.95 - Har en brannbil som av og til kjører en liten brannøvelse, men bare når flymotor er avslått. Kan også aktiveres med NAV2 til 110.95. - Sequenced flashing lights (running rabbits) kan aktiveres for 02 eller 20 med NAV2 til 111.0 eller 111.2 (De kan være litt svake avhengig av grafikkinnstillinger, men dette var beste kompromiss etter mange lange diskusjoner og testing). Full custom rullebane, taxi og approachbelysning som kan sees fra alle vinkler. Custom PLASI lys. Custom terraforming, runway profile. Riktig oppmerking, bortsett fra 15 istedenfor 17 midtstriper, skal fikse det en gang i fremtiden. Mye jobb lagt ned for å få fornuftig snødekke uten stygge kanter. Har lagt til et biome polygon som dekker Lofoten fra ca ENSH og utover som bytter ut furutrærne med noe som passer litt bedre. Skal i teorien ikke forstyrre eventuelle andre trefiks-addons.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...