Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 29. jan. 2020 i alle områder

  1. En tur på loftet gav meg "flashbacks" fra en svunnen tid. I lys av at vi snart får FS2020 synes jeg det er artig å se på hvor langt vi har kommet. Datamagasinet i min lille koffert er fra 1988! Tenker at det er mange som minnes dette? Flightsimmen trengte hele 48k!!😁 Enjoy!
    3 points
  2. @Jan R. Alexandersen For en skatt du har gravd frem! Perfekt kondisjon ser det ut til og godt lagret. Jeg er svak for retro i så mange former, men særlig interresert i Commodore. Deler her et bilde fra vitrineskapet i stua.
    2 points
  3. Svein-Frode. Artig video du hadde over! Hadde en venn som var svoren Commodore fan, men har aldri hatt selv. Min stolthet den gang var at jeg også hadde det avanserte og superraske(!!) microdrive! 😁 Det interessante er at jeg den gang var mektig imponert over hva en kunne lage! 😂 Egentlig startet jeg med SiclairZX81 - den med gummitastatur! Siden kom PCer på rekke og rad. Jeg hadde nok vært rik om jeg i dag hadde de pengene som har gått med til dette. Men, du verden hvor mange gledesstunder jeg har hatt underveis!
    1 point
  4. Ja det var tider 😁🤩 commondore her og frem til jeg avanserte til pc 286 med floppydisk og gode gamle DOS
    1 point
  5. Fantastisk at du har tatt vare på denne. Jeg var Commodore fan, og holdt meg langt unna Sinclair, men husker maskinene godt. Selv ble det ikke flysimulator før det kom PC i hus i 1988, da var det denne knallfine simulatoren det gikk i:
    1 point
  6. Kan godt lage en egen kategori med kun et hovedemne inntil videre.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...