Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 22. mai 2024 i alle områder

  1. 1: For "Microsoft Store"-versjonen, bruk denne som path: C:\Windows\System32\cmd.exe /C start shell:AppsFolder\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe!App -FastLaunch Ønsker du et fancy ikon, som jeg gjør da det ligger på taskbar og jeg ikke orker 100 batch-ikoner, søk i google etter msfs icon ico. Laster det ikke opp her, da jeg ikke kjenner copyright, men du finner det helt selv 2: Problem med XBOX-appen som har mistet signin. Start XBOX-app og trykk på logg inn øverst til venstre. Skal løse problemet.
    2 points
  2. Hei, Er det noen som kunne bistått med å lage et scenery for Rakkestad? Jeg kan bistå med bilder, målinger og annet som det måtte være behov for da jeg har mitt fly stående der. Mvh Espen
    1 point
  3. Sett inn spilldisk problemet dukker opp med jevne mellomrom. Hos meg løser det seg enkelt ved at jeg logger ut av MS Store og logger inn igjen. Faststart oppsjonen tar bort flash screens fra Asobo og Blackshark, ellers finner jeg at det er lite å hente. Sparer kanskje 10-15 sekunder.
    1 point
  4. 1 point
  5. Siden jeg likte Flight Replicas Spitfire så godt, slo jeg til på deres P-40N også. Fornøyd med det, topp modellert og teksturert, flyr også bedre enn Inibuilds P-40F.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...