Gå til innhold

Gøy med samarbeid


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Historisk litt på siden,  men i mangel av riktig blåselampe,  ble det samarbeid mellom det engelske og franske flyvåpen  ::)

 

 

BHzHc8r.jpg

Et sted i England,  det tar av et tankfly.

 

YfZhoXF.jpg

Det legger seg til å sirkle over flybasen.

 

GDQYrIy.jpg

Samtidig i Frankrike, et jagerfly tar av og setter kursen over den engelske kanal.

 

Vj1y6k5.jpg

Kommunikasjon opprettes,  og kranene åpnes.

 

ccpRImW.jpg

Ikke lenge etter har jagerflyet "Visual" til tankflyet.

 

VkNuf7g.jpg

Så begynner den vanskeligste delen,  å treffe "sugerøret" fra tankflyet.

 

B4URLpb.jpg

Kontakt,  full tank takk.

 

zKVwq4Z.jpg

"Bensinstasjon med utsikt"

 

HZW8O8E.jpg

Oppdrag utført  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Stemmer,  æ bruker FS Recorder.  Først flyr æ ruten for Tristar.  Etterpå tar æ av med Mirage,  samtidig som æ  spiller av opptaket med Tristar .  Dette kan gjøres med flere fly,  og æ har trenet formasjonsflyvning med opptil 5 fly ( før det begynte å nøkke i frames ).  Mye bedre enn AI-fly,  og lettere å avtale enn i MP  ;D .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ålreit å leke med seg selv noen ganger  ::)  ;D

 

Flotte bilder som vanlig Ernie, er det den Miragen som ble sluppet for ikke så alt for lenge siden? (husker ikke navnet på utvikleren ATM)

 

FSRecorderen er ett fantastisk program, til og med gratis. Den kan brukes i mange sammenhenger. Enten som Ernie viser her, til formasjonsflyvning med seg selv, men man kan også bruke den til å lage film. For da kan man først konsentrerer seg om selve flyvningen, så kan man spille av fsrec filen og konsentrere seg om kameravinkler og slikt under selve opptaket. Det er også noen snedige funksjoner mtp både utvendig flykamera og innvendig som man kan customiseres, samt at man har en fullt customiserbar tower view. Tower view'et kan man plassere hvor man vil, og man kan ha flere kameraer pr flyplass samtidig...men som jeg sneiet innom, man kan plassere ut tower cam's hvor man vil i terrenget.......genialt.  8)

 

Kan jo vise til ett eksempel hvor jeg la ut tower cam's på strategiske plasser rundt hele Mach Loop'en og svitcher bare fra det ene kameraet til det andre ettterhvert som flyet fløy runden. Kan vel nevne at disse kameraene fungerer uten at du må ta opp eller noe, det eneste du må gjøre er å plassere de ut. Så kan du lagre de og senere laste de inn. Jeg lagrer kameraposisjonene etter flyplass og som i eksempelet ovenfor, Mach Loopen i egne seperate filer. Hver gang du starter fsx så laster den automatisk inn siste kamera-sett. Så eneste ulempen er at man må loade inn ett nytt kamerasett hvis man ønsker å bruke den på en annen flyplass (forutsett at man har satt ut kamera og lagret det da).

 

Grunnen til at man helst bør lagre kameraene seperat er at det har en tendens til å balle på seg. Og når du skifter kameraview med hurtigtasten (v) så cycler du gjennom de som er definert/er på listen. Så har du f,eks Hong Kong og New York lagret i samme filen, så vil kameraet hoppe rundt halve kloden raskere enn sim'en klarer å oppdatere mesh og scenery....det betyr massiv blurring fram til PC'n hr fått hentet seg inn igjen lol. Og samme gjelder tilbake igjen da sim'en må oppdatere (ikke laste inn) sceneriet på nytt. Men det unngår man som sagt med å lagre kamerasettene hver for seg selv hvor kameraene ikke står så langt i fra hverandre, enten rundt flyplassen eller en tenkt/planlagt flightpath. 

 

Man kan jo også bruke denne funksjonen til screenshots også, framgangsmåten er den samme om det er film eller bilder man er ute etter. Det jeg for det meste bruker FSR til i disse dager er for å ta opp multiplayer turer og tower cam's (i SP). Mtp MP slipper man å tenke på noe som helst annet enn å fly og kose seg....og prate bambus, så kan man i ro & mak ta screenshots etterpå. Da har man som nevnt ovenfor, mulighet til å leke med kameravinkler og alt dette her, + at man kan spole seg fram til høydarene fra turen. Ekstra bonus er jo at man kan fly MP sessionen på nytt om man føler for det.

 

Så det er egentlig ett alsidig program som slettes ikke bare kan brukes til formasjonsflyvning med seg selv. Tower cam's er vel egentlig den funksjonen som blir mest brukt hos meg i det daglige, så er du lei std tower view og har lyst å flytte det til en bedre egnet spotterplass, da er dette det rette programmet for deg  ;)  Det er en drøss med andre funksjner knyttet opp mot dette, men det er en annen sak....innlegget ble til slutt skammelig langt som det er  ::)

 

Wohooo, der tok det helt av med skamløs hyping av FSRecorderen  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oisann. Freske greier.

Spennende bildeserie Ernst, regner med at konsentrasjonen var på topp når snabelen nærmet seg det helligste?  ::):o

Vi har jo prøvd dette noen gangen i MP med bla Superbuggen og at man fort blir skjortblaut er det ingen tvil om.

Blunker man en gang så er man slettes ikke der man skulle ønske når lokka åpner seg igjen.

Ikke rart man får sandpapir på øya, stive skuldre og hender som må brekkes av stikke og throttle etter endt fylling.

Jaggu godt det bare er en sim.

 

Greit å få en skikkelig gjennomgang på FSRecorderen Pasi.

Jeg har aldri fått den greia til å fungere etter mine ønsker men ser ikke bort ifra at det blir ett nytt forsøk nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Thank you folkens  :) .  Og ja,  du får sagt det Pasi  ;D ,  spennende info om tilleggsfunksjoner som æ ikke har testet ut.  Dette må prøves, ......  hvis æ rekker å starte opp FSX flere ganger før P3D2 ankommer  ;) .  Har allerede begynt å avinstallere og rydde opp i FS-rot som har hopet seg opp de siste 3 årene ( etter siste oppryding ).  Med P3D2 oppe å går,  vil FSX ubønnhørlig bli stengt ned  8) .

 

Øyvind,  æ anbefaler å prøve FSRecordern til tankfly,  det er lettere å fly en stabil og rolig kurs med tankflyet selv,  enn å prøve det samme i MP.  Største utfordringen er å finne tankflyet på det avtalte punktet,  når du ankommer i et raskt jagerfly  ;) (  æ flyr uten markering ! ).  Kjempeartig,  og nå håper æ FSRecorder blir kompatibel med P3D2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...