Gå til innhold

Trist dag for Fjordane flyklubb


Morten_Bilet

Anbefalte innlegg

At folk ikkje lærer. "Burda ha tolt 60cm".... 60cm med snø er utruleg tungt om det er stor nok flate. Seier seg sjølve at det bør takast vekk. Er det noko ein ALDRI må stole på, så er det kor mykje ein meinar at taket toler. Det syner seg gang etter gang. Er ikkje få hangarar som har ramla saman pga snø her til lands dei siste 20 åra. Og om ikkje klubbane snart tek seg saman og ryddar taka jamnleg, vil det fortsetje som før.

 

Trasig for lubben, men dei er i ein sjølvskulda situasjon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veldig trist sak for klubben dette, men er nok litt enig med Torstein. Snø er tungt, og spesielt om det i det siste som ellers mange steder i landet har vært dag på dag med plussgrader og/eller nedbør med sludd/våt snø som høyner egenvekten ytterligere.

 

Håper selvfølgelig klubben enda engang kommer seg igjennom et slikt dramatisk tilbakeslag og at alt ift. forsikringer var helt i orden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trasig dette ja.

 

Men om det viser seg at klubben ikke har vert tilstrekkelig aktsom med tanke på hvor mye snø som er forsvarlig kan det godt hende at dem vil få en avkorta forsikringserstattning. Forsikringsselskapene bruker oftere og oftere å redusere forsikringserstattningene i slike situasjoner da det er eiers plikt å forsikre seg om at vekta ikke blir for høy pga av mye snø. Og det eneste språket mange forstår er redusert erstattning, og dette vet selskapene å bruke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...