Gå til innhold

Morten_Bilet

Members
  • Innholdsteller

    114
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Morten_Bilet

  • Bursdag 28. nov. 1992

Morten_Bilet's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hangaren til Fjordane Flyklubb raste sammen i natt, mest sannsynelig pga snømasser på taket. Er forøverig andre gang dette skjer. 2 fly totalvraket, deriblandt det kjære LN-NAY som eg hadde min første småflytur i. http://www.firda.no/nyhende/article5480560.ece http://nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.7494985
  2. Det stemmer, det heter ganske enkelt Airplane Repo, men ut i fra det eg kan se på TV-programmet til Discovery i USA sendes det ikkje der lengre.
  3. Det finnes de som er enig med deg og driver med RC-hobbyen også http://www.youtube.com/watch?v=z_gHNbDhaTI Ellers når det gjelder 3D-flyving, er nok Tareq Alsaadi av mine favoritter, bedre flyging har eg ikkje sett noen utføre:
  4. Tøff video! Driver en del med modellfly selv. Nå veit eg ikkje kor erfaren du er innenfor området, men er det noe du lurer på er det bare å spør Finnes forøverig en kar i Hardanger som driver med modellfly han flyr med videobriller og kamera på flyet. Såkalla FPV (First person view). Han filmer også fra et oktokopter(helikopter med 8 rotorer), men og vanlige fixed wing modellfly. Dere kan skjekke ut kanalen hans her: http://vimeo.com/fpvleif Utrolig mye bra, og i HD-kvalitet.
  5. Som vanlig, kjempeflotte bilder av ypperlig kvalitet. Men eg undres. På disse langturene, sitter dere foran skjermen gjennom hele turen og følger med?
  6. Er Flight 1 sitt ATR 72-500. Meget godt fly, dog det krever litt fps.
  7. Hadde meg en flytur fra Bringeland til Gardermoen nå i kveld, og på approach til 19R på Gardermoen fikk eg plutselig traffic warning i ATR'en. Kunne ikkje se noe trafikk i nærheten, så tenkte at det var en bug eller noe. Men neida, plutselig hopper det frem en feit gris rett under meg, uten noe beskjed fra ATC: (Sikkert ikkje alt i cockpit og sånt som er riktig innstilt men..) Får vel begynne å fly på vatsim snart...
  8. Den var her i dag også. Kommer helt sikkert i morra også. De driver på å øver ganske mye med vinsjen over åkeren ved sjukehuset. Tok eit bilde av det: Link
  9. Den kom tidligere enn forventa gitt, og hadde en rask tur innom allerede i kveld! Bilder kan sees her: Trykk her Får håpe den kommer i morra tidleg klokka 10.30 som planlagt og.
  10. I tilfelle nokon skulle være interessert, så kommer det etter planen ein Sea King til Førde på helipaden til sentralsjukehuset på mandag føremiddag. Artikkel i Firda om saken Noen som veit eksakt tidspunkt det kommer på?
  11. Er nok Cast Away med Tom Hanks du er ute etter? Knallfilm. http://www.imdb.com/title/tt0162222/
  12. Nå kjører eg riktignok ikkje Vista 64bit men Windows 7 64bit(men er vel bygd på samme "kjernen"). Her fungerer det iallefall helt fint, uten noen problemer.
  13. Kva for ein type lader er det? Er det en skikkelig computerlader som lader det meste av batterier er eg muligens intressert i den.
  14. Ikkje værst, litt dårlig bildekvalitet på bildene men var ikkje så alt for gale. Likte de ganske godt. Synd teksturene i VC hos Kingair 350 dafault er så dårlige.
  15. Ikkje la demoen lure dere! Demoen er helt horribel. I fullversjonen kan man gjøre stort sett som man vil, og lage egne oppdrag og scenario i en fantastisk editor. Finnes et tonn med scripts og addons til fullversjonen på atmaholic.com. Finnes bla norske ISAF styrker man kan bruke osv osv. Anbefaler dette spillet, men husk at det krever litt maskin!
×
×
  • Opprett ny...